14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Φοιτητικές προσφορές από τον ΓΕΡΜΑΝΟ!

    [Δ.Τ] Τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ διαθέτουν, αποκλειστικά για φοιτητές1, μοναδικές προσφορές και έως 24 άτοκες δόσειςσε αγαπημένα προϊόντα τεχνολογίας, για το νέο ακαδημαϊκό έτος. Οι φοιτητές που θα επισκεφτούν ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, θα επωφεληθούν από ξεχωριστές προσφορές σε επιλεγμένα Smartphones, Tablets, τηλεοράσεις, παιχνίδια, αξεσουάρ, wereables και ασύρματα τηλέφωνα, μέσα από μια μεγάλη γκάμα.

    ΓΕΡΜΑΝΟΣ Get On Board

    Στον ΓΕΡΜΑΝΟ, το Νο1 Προορισμό3 για Smartphones, οι φοιτητές, μπορούν να αποκτήσουν φθηνότερα επιλεγμένα Smartphones4 όπως το Samsung Galaxy A3 που διατίθεται στα 249€5 από 289€ και το MLS Diamond στα 299€ από 369€. Επιπλέον, θα βρουν τα αποκλειστικά 4G Smartphones Huawei Y5 μόνο με 99€ και το ΖΤΕ Blade A460 στα 109€ ή δωρεάν με σύνδεση στο COSMOTE KαρτοΣυμβόλαιο Student.

    Galaxy-A3_-Set_Light-Blue

    Όσοι επιθυμούν να ξεκινήσουν τη φοιτητική χρονιά με ένα ολοκαίνουριο Tablet, μπορούν να αποκτήσουν φθηνότερα επιλεγμένα Tablets4, όπως το LENOVO A8-50 3G, με δώρο θήκη στα 159€ από 230€ και το αποκλειστικό MLS iQTab Ultra 3G στα 169€ από 230€. Επιπλέον, κάνοντας σύνδεση στο COSMOTE KαρτοΣυμβόλαιο Student και στο COSMOTE Internet On The Go Student, μπορούν να τα αποκτήσουν μόνο με 57,70€6.

    lenovo-tablet-a8-50-blue-front-back-4

    Στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι φοιτητές μπορούν, επίσης, να αποκτήσουν Laptops φθηνότερα όπως το Quest D-Touch 2 in 1, με αποσπώμενη οθόνη αφής, στα 269€, θήκες για Tablets με έκπτωση έως 20%, Bluetooth με έκπτωση έως 20% και πολλές ακόμα προσφορές σε τηλεοράσεις, ασύρματα, Games, αξεσουάρ και wearables.Ξεφυλλίστε ολόκληρο το φυλλάδιο με τις φοιτητικές προσφορές των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ εδώ.

    ***

    [1] Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εγγραφή του φοιτητή στο www.studentactivation.gr για να πάρει την φοιτητική προσφορά.

    [2] Οι 24 άτοκες δόσεις ισχύουν για αγορές άνω των 300€, ενώ οι 12 άτοκες δόσεις ισχύουν για αγορές από 60€ έως 299,90€ και με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας έως 31/10/2015.

    [3] Ο Νο1 προορισμός προκύπτει από έρευνες καταναλωτών και αφορά πρόθεση επίσκεψης και αγοράς.

    [4] Ισχύει για αγορά ως μόνο συσκευής χωρίς σύνδεση.

    [5] Όλες οι αναφερόμενες τιμές είναι ενδεικτικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

    [6] Η ενδεικτική τιμή προϋποθέτει ταυτόχρονη σύνδεση προγραμμάτων COSMOTE KαρτοΣυμβόλαιο Student και COSMOTE Internet On The Go Student με 24μηνη δέσμευση και ισχύει με εξόφληση λογαριασμού μέσω πιστωτικής κάρτας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles