18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Fitness ακουστικά με ενσωματωμένο MP3 player!

    Music anywhere, anytime! Πολλές συνταγές έχουν δοκιμαστεί για την αναπαραγωγή μουσικής ενώ βρισκόμαστε εκτός σπιτιού.

    H πιο πρακτική, διακριτική και… επιτυχημένη είναι ίσως τα «2 σε 1 ακουστικά» με ενσωματωμένο MP3 player. Παράλληλα… παίζει να είναι και η πιο οικονομική, αφού τα Smart Active Headphones προσφέρονται μόνο με 5,80€ !!!

    Η εργονομική κατασκευή, σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τα ακουστικά στ’ αυτιά σας και στο πίσω μέρος του κεφαλιού, χωρίς καλώδια και χωρίς να εμποδίζονται οι καθημερινές κινήσεις σας.

    Τα ακουστικά του είναι in-ear, διατηρώντας το μέγεθος της συσκευής σε εξαιρετικό επίπεδο φορητότητας αλλά και σταθερότητας, στην περίπτωση που το χρησιμοποιείτε στο γυμναστήριο, ενώ κάνετε τζόκινγκ ή ποδήλατο.

    IMG_1473 IMG_1485

    Ένας διακόπτης on/off ενεργοποιεί και απενεργοποιεί τον player, ενώ μία σειρά από 3 βασικά controls (play/pause, επόμενο κομμάτι, προηγούμενο κομμάτι) σας  επιτρέπουν να ελέγχετε την αναπαραγωγή της μουσικής εύκολα, χωρίς να μπλέκετε τις κινήσεις σας.

    Η αποθήκευση των αγαπημένων σας τραγουδιών γίνεται σε κάρτα μνήμης microSD (η οποία δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία), είτε απ’ευθείας μέσω κάποιου reader, είτε συνδέοντας το player στον υπολογιστή σας μέσω καλωδίου miniUSB.

    IMG_1481 IMG_1488 IMG_1490

    Η ίδια θύρα εξυπηρετεί τη φόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας, χωρίς να χρειάζεται εξωτερική ή αναλώσιμη τροφοδοσία.

    Δείτε στο video πόσο πρακτικά και εύχρηστα είναι, κάντε τα δικά σας σας και απολαύστε… μπιτάτα το αγαπημένο σας σπορ.

    Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 5,80€ κάνοντας κλικ εδώ

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles