17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Flash. Νέο promo video για την τηλεοπτική σειρά!

    Ο Flash είναι από τους πιο αγαπημένους και αναγνωρίσιμους ήρωες της DC Comics, για αυτό και οι superhero fans περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τη νέα ομώνυμη τηλεοπτική σειρά, η οποία είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει από το δίκτυο CW το προσεχές φθινόπωρο.

    the-flash-grant-gustin-cw

    Ο Flash αυτή τη φορά εμφανίστηκε σε ένα teaser promo video που προβλήθηκε στο φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν του Arrow. Στο εν λόγω video ο ήρωας που τρέχει πιο γρήγορα και από τον ήχο κάνει μία μικρή επίδειξη των δυνατοτήτων του, σταματώντας ένα βέλος του Arrow και εκτοξεύοντας έτσι το hype των απανταχού geeks στα ύψη! Ο νέος Flash που τον υποδύεται ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος ηθοποιός Grant Gustin είχε εμφανιστεί ως guest σε δύο επεισόδια του πετυχημένου “Arrow” το Νοέμβριο που μας πέρασε, αποσπώντας μάλιστα πολύ καλές κριτικές από τους fans του είδους. Αυτή βέβαια δεν θα είναι η πρώτη τηλεοπτική απόπειρα του γνωστού υπερήρωα, ο οποίος απέκτησε τις υπερδυνάμεις του όταν μία αστραπή χτύπησε το εργαστήριο του, καθώς πίσω στα 90′s είχε πραγματοποιήσει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στο δίκτυο CBS.  Τότε τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο John Wesley Ship, ο οποίος αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του και στη νέα σειρά σε έναν ρόλο-έκπληξη.

    The-Flash-CW1

    Εάν θέλετε να πάρετε μία μικρή γεύση από τον ταχύτατο Flash δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το αρκετά επικό video που ακολουθεί. Εμάς πάντως, μας έχει ήδη ανοίξει την όρεξη…

    https://www.youtube.com/watch?v=rnXsnR-2AvU

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles