12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Flask: Το cocktail delivery app που θα συνοδεύσει τις πιο ξεχωριστές σας βραδιές στην πόλη

    Έχετε αράξει με φίλους στο μπαλκόνι και το μόνο που σας λείπει είναι ένα δροσιστικό mojito; Έχετε ξεμείνει καλοκαιριάτικα μέχρι αργά στο γραφείο και ονειρεύεστε μία caipirinha δίπλα στο κύμα; Σκέφτεστε να βγείτε έξω για ένα χαλαρό ποτάκι στο κέντρο, αλλά το μόνο που θέλετε πραγματικά είναι ένα απολαυστικό cocktail κάτω από το κλιματιστικό;

    Flask 3

    Τότε το Flask θα γίνει το αγαπημένο σας app του φετινού καλοκαιριού! Η πρώτη cocktail delivery εφαρμογή της Αθήνας (συμβατή τόσο με iOS όσο και με Android), σας προσφέρει την δυνατότητα να παραγγείλετε εύκολα και γρήγορα το cocktail της προτίμησης σας, μέσα από μία πλούσια γκάμα επιλογών. Ανάμεσα σε αυτές θα βρείτε διαχρονικά λατρεμένα cocktails (margarita, mojito, caipirinha κ.λπ), αλλά και 16 ευφάνταστες, εναλλακτικές προτάσεις, οι οποίες δημιουργούνται με ποιοτικά υλικά από έμπειρους bartenders και έρχονται αναλλοίωτα στον χώρο σας μόλις μέσα σε 25’ για να χαρίσουν άρωμα διακοπών στις αστικές σας βραδιές. Όμως, ακόμη και αν δεν είστε οι μεγαλύτεροι fans των cocktails, το flask έχει την λύση, δίνοντας σας την επιλογή ενός κλασικού ποτού με ετικέτα του δικού σας γούστου.

    Flask 2

    Βέβαια, επειδή όπως όλοι ξέρουμε ένα cocktail ισούται με κανένα, μπορείτε μέσα από την παραγγελία σας να επιλέξετε πόσους γύρους θέλετε και έτσι να πραγματοποιείται αυτόματα refill κάθε 45′ για να μην χρειάζεται να ξαναπαραγγείλετε, έχοντας πάντα στο μυαλό σας να πίνετε υπεύθυνα. Και όλα αυτά με τιμές που ξεκινούν από τα 6 ευρώ (μπορείτε να πληρώσετε τόσο με κάρτα, όσο και με μετρητά), αλλά και πολλές προσφορές που μπορείτε να παρακολουθείτε μέσα από Instagram και Facebook!

    Flask 4

    Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, οι flaskers είναι καθημερινά έτοιμοι για εσάς από τις 17:00 , έτσι ώστε να σας φτιάξουν γευστικά, χειροποίητα cocktails, να τα παραδώσουν γρήγορα στον χώρο σας και να σας χαρίσουν τις πιο ξεχωριστές βραδιές όπου κι αν βρίσκεστε!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles