19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Flat USB καλώδια φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων

    Αν θέλετε ένα compact, λεπτό και κομψό USB καλώδιο που να αντέχει στην καθημερινή μεταφορά και χρήση, τα flat καλώδια του e-boutique.gr είναι για εσάς!

    20140516_145407

    Πρόκειται για τυπικά USB σε micro-USB καλώδια αλλά και καλώδια για iPhone/iPad, με τα οποία μπορείτε να φορτίσετε τη συσκευή σας μέσω οποιασδήποτε USB θύρα ή με αντάπτορα τοίχου. Είναι flat όπως υποδηλώνει και η ονομασία τους, έτσι μπορείτε εύκολα να τα διπλώσετε ή να τα τυλίξετε χωρίς να υπάρχει φόβος να φθαρούν, ενώ τα βύσματα είναι ανθεκτικά και ποιοτικά. Τα καλώδια έρχονται σε διάφορα χρώματα (πράσινο, ροζ, μαύρο και μωβ) ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο!

    Διατίθενται μέσω του www.e-boutique.gr!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles