24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    God of War: Ragnarök: Κυκλοφόρησε νέο story trailer στα ελληνικά

    Το God Of War: Ragnarok είναι ίσως ο πιο πολυαναμενόμενος gaming τίτλος της χρονιάς και θα καταφθάσει σε PS4 και PS5 στις 9 Νοεμβρίου. Στο πλαίσιο αυτό, ένα νέο trailer ανέβηκε πριν από μερικές ώρες στο Facebook του PlayStation Greece, το οποίο μάλιστα είναι στα ελληνικά και επιτρέπει να πάρουμε μια πρώτη γεύση για το πως ακούγονται οι ήρωες στη γλώσσα μας.

    Στο God of War: Ragnarok των Santa Monica Studios, ο Kratos και ο γιος του Atreus ξεκινούν για ένα μυθικό ταξίδι, ψάχνοντας τις απαντήσεις για την τελική μάχη που θα τους οδηγήσει μέχρι το τέλος του κόσμου. Φυσικά σε αυτό το ταξίδι δεν είναι σε καμία περίπτωση μόνοι, καθώς τα μάτια των Θεών του Βασιλείου της Asgard είναι καρφωμένα πάνω τους και παρακολουθούν ακόμη και την παραμικρή τους κίνηση.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, οι ήρωες θα εξερευνήσουν επιβλητικά, μυθικά τοπία και θα αντιμετωπίσουν τρομακτικούς εχθρούς, όπως θεούς της Σκανδιναβίας και τέρατα. Η απειλή του Ragnarök κοντοζυγώνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στη δική τους ασφάλεια και την ασφάλεια των βασιλείων.

    Διαβάστε επίσης:

    Ξηλωθείτε! To PS VR2 κυκλοφορεί στις 22/2 και θα κοστίζει… 600 ευρώ!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles