13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Fleshlight LaunchPad. H θήκη που σου επιτρέπει να κάνεις… sex με το iPad είναι πλέον μία πραγματικότητα

    Όποιος πιστεύει ότι η τεχνολογία και το sex είναι δύο έννοιες που δε συνδέονται ιδιαίτερα, μάλλον κάνει ένα μεγάλο λάθος ή, εν πάσει περιπτώσει, αρνείται για τους δικούς του λόγους να παρακολουθήσει τέτοιου τύπου εξελίξεις.

    Σε μία από αυτές, που είναι πέρα για πέρα αληθινή και καθόλου μα καθόλου… hoax όπως βιάστηκαν να ισχυριστούν κάποιοι, η Fleshlight λανσάρει ένα gadget, το οποίο συζητείται ιδιαίτερα από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του στο Internet. Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά εξάλλου, όταν αναφερόμαστε σε μία πρόταση που “τραβάει από τα μαλλιά” τη σύνδεση sex με τεχνολογίας και την οποία μπορείτε να δείτε (από μία… διακριτική οπτική γωνία της) στην ακόλουθη φωτό.

    Fleshlight LaunchPad

    Το Fleshlight LaunchPad (επισκεφθείτε το επίσημο blog για ακόμη περισσότερο φωτογραφικό υλικό) δεν είναι τίποτα άλλο από μία… ιδιαίτερη θήκη για το iPad, που έχει ως στόχο να αποτελέσει το επόμενο –τεχνολογικά προηγμένο ερωτικό σας βοήθημα. Οι δημιουργοί του είναι περήφανοι για το gadget που δημιούργησαν και για το γεγονός ότι μπορεί να προσφέρει… διεξόδους σε αρκετές από τις σεξουαλικές αναζητήσεις των ανδρών στο Διαδίκτυο και όχι μόνο.

    Τι είναι, ωστόσο, ακριβώς το Fleshlight LaunchPad; Αν έχετε ακόμη απορίες, και σε μία προσπάθεια να γίνουμε, προσεκτικά, ακόμη πιο… περιγραφικοί, θα λέγαμε πως πρόκειται για μία θήκη για iPad, που λειτουργεί παράλληλα και ως ένα sex toy διείσδυσης και μπορεί να συνεργαστεί με τα παλαιότερα full-sized μοντέλα της εταιρείας (από το iPad 2 έως το iPad τέταρτης γενιάς). Μπορείτε να έχετε απροβλημάτιστη πρόσβαση στην οθόνη αφής του iPad, καθώς και τα πλήκτρα ελέγχου του, όσο αυτό βρίσκεται στην ιδιαίτερη αυτή θήκη και, φυσικά, να παρακολουθείτε στην οθόνη της συσκευής σας ό,τι περιεχόμενο επιθυμείτε, όσο αξιοποιείτε τις… υπόλοιπες δυνατότητες που σας προσφέρει το LaunchPad.

    Η πρόταση της Fleshlight είναι διαθέσιμη στην τιμή των 24,95 δολαρίων, όσο για τις εφαρμογές της, μετά από όλα όσα προαναφέραμε, απλά εξαρτώνται από τη… φαντασία σας.

    Όπως, μάλιστα λέει η εταιρεία που την δημιούργησε, η οποία δραστηριοποιείται αρκετό καιρό στο χώρο όχι μόνο των sex toys, αλλά και των… technology-oriented λύσεων πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι, έλαβε ως έμπνευση γι’ αυτήν από μία… σχετική εικόνα που είχε διαρρεύσει πριν χρόνια στο Διαδίκτυο, κάνοντας την πραγματικότητα με το ευρηματικό gadget της. Δεν ξέρουμε αν θα μπορέσετε να βρείτε μελλοντικά αυτό το sexy Apple accessory σε κάποιο… store της εταιρείας (χμμ… μάλλον όχι), ωστόσο σε κάθε περίπτωση, όπως αντιλαμβάνεστε, είναι ένα προϊόν που πάρα πολύ δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο…

    (Θα ενσωματώναμε κάπου εδώ και το επίσημο video της εταιρείας, αλλά μάλλον το Youtube δεν το… άντεξε και το απομάκρυνε από τους servers του).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles