20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Flir One hands-on @MWC 2017: Μετατρέψτε κάθε smartphone σε θερμική κάμερα!

    Η FLIR έχει γίνει περισσότερο γνωστή το τελευταίο διάστημα στους λάτρεις της τεχνολογίας, κυρίως λόγω του Cat S60, του πρώτου smartphone με ενσωματωμένη θερμική κάμερα.

    flir one mwc 2017 (1)

    Στο περίπτερο της εταιρείας στο MWC 2017, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα 3ης γενιάς Flir One, τις θερμικές κάμερες που είναι bolt-on σε κάθε smartphone, Android ή iPhone και το μετατρέπουν σε μια πραγματικά θερμική κάμερα με οθόνη!

    flir one mwc 2017 (4)

    Το Flir One 3ης γενιάς έρχεται σε δύο εκδόσεις, μια απλή και μια “Pro”, με διαφορετικές δυνατότητες και χαρακτηριστικά, αλλά εντυπωσιάζει η ευκολία με την οποία λειτουργούν οι δύο συσκευές και πως με ένα λογικό κόστος, μπορείτε να έχετε μια αφαιρούμενη θερμική κάμερα για το smartphone σας.

    flir one mwc 2017 (2)

    flir one mwc 2017 (3)

    Δείτε το hands-on video του Flir One

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles