23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Fly Me To The Moon: Νέο trailer ανοίγει το “φάκελο” Apollo 11

    Το “Fly Me To The Moon” αποτελεί μια ενδιαφέρουσα ταινία από την Columbia Pictures και την Apple που εξερευνά τα παρασκήνια της NASA, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την εικόνα της ενόψει της αποστολής Apollo 11 προς τη Σελήνη. Ένα νέο trailer παρουσιάζει μια ευχάριστη, διασκεδαστική εμπειρία, αν και οι θεωρίες συνωμοσίας ίσως βρουν περιθώριο για σχόλια, εστιάζοντας σε ένα από τα κύρια σημεία του σεναρίου.

    Η Scarlett Johansson υποδύεται την Kelly Jones, μια ειδικό δημοσίων σχέσεων που η NASA επιστρατεύει για να βελτιώσει την κοινή αντίληψη πριν από την εκτόξευση. Μαζί με τον διευθυντή εκτόξευσης Cole Davis (Channing Tatum) και την μετατροπή του πληρώματος σε παγκόσμιους celebrities, η Kelly αναλαμβάνει μια ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή: να δημιουργήσει μυστικά μια ψεύτικη έκδοση της προσσελήνωσης, για την περίπτωση που η αποστολή πάει στραβά.

    Δείτε το trailer του Fly Me To The Moon:

    Το υπόλοιπο καστ, που περιλαμβάνει και τον Woody Harrelson, δείχνει επίσης ενδιαφέρον. Για παράδειγμα, ο αγαπητός Jim Rash (Community) υποδύεται τον σκηνοθέτη της ψεύτικης προσεδάφισης στο Φεγγάρι. Ο σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Greg Berlanti, που ήταν πίσω από την ταινία Love, Simon και μια σειρά από τηλεοπτικές σειρές DC Comics.

    Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιουλίου, σχεδόν 55 χρόνια μετά την εκτόξευση του Apollo 11.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles