17 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Fntastic: Βάρεσε… κανόνι το studio του The Day Before!

    Ένα survival MMO που κάποτε βρισκόταν στην κορυφή της λίστας με τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια του Steam, οδηγήθηκε ξαφνικά στην… κατάρρευση. Μετά από πολλές καθυστερήσεις και κάποιες περίεργες δηλώσεις, το The Day Before κυκλοφόρησε τελικά την περασμένη εβδομάδα και οι κριτικές στο Steam σχεδόν αμέσως οδήγησαν το game στον πάτο. Σήμερα, το studio έκλεισε, επικαλούμενο κακές οικονομικές επιδόσεις.

    Το The Day Before ξεκίνησε την πορεία του πριν από μερικά χρόνια, όταν το πρώτο trailer εμφανίστηκε στο διαδίκτυο. Μετά από μια σειρά δυσκολιών, φτάνουμε στο σήμερα: Το παιχνίδι κυκλοφόρησε. Λίγες μέρες μετά βγαίνει ανακοίνωση που αναφέρει ότι ο τίτλος ήταν μια οικονομική αποτυχία, η Fntastic κλείνει και το παιχνίδι αποσύρεται από το Steam. Το The Day Before κυκλοφόρησε την περασμένη Πέμπτη, μόλις πριν από τέσσερις ημέρες. Η Fntastic όμως έχει ήδη διαγράψει το κανάλι της στο YouTube από όλα τα videos του The Day Before. Παράλληλα, ο διευθύνων σύμβουλος Eduard Gotovtsev έχει διαγράψει το προφίλ του στο X. Το The Day Before έχασε πολλούς παίκτες μέσα σε λίγες ημέρες και βρέθηκε στη δεκάδα με τη χειρότερη βαθμολογία στο Steam.

    Ανακοίνωση του studio αναφέρει:

    “Σήμερα, ανακοινώνουμε το κλείσιμο της FNTASTIC. Δυστυχώς, το The Day Before έχει αποτύχει οικονομικά και δεν έχουμε τα κεφάλαια για να συνεχίσουμε. Όλα τα έσοδα που λαμβάνουμε θα χρησιμοποιηθούν για την εξόφληση των χρεών προς τους συνεργάτες μας. Θέλαμε πραγματικά να δουλέψουμε και να κυκλοφορήσουμε νέα patches για να σας δείξουμε τις μέγιστες ικανότητες του παιχνιδιού, αλλά δυστυχώς, δεν έχουμε τα χρήματα για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε”.

    Διαβάστε επίσης:

    Avatar: Frontiers of Pandora Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles