20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Φοιτητής δημιούργησε το δικό του “iPad” για να το κάνει δώρο στην αγαπημένη του

    Τι κάνεις αν δεν έχεις χρήματα να χαρίσεις ένα iPad στην κοπέλα σου; Φτιάχνεις ένα μόνος σου!

    Ένας φοιτητής από την Κίνα έψαχνε έναν τρόπο να κάνει το κορίτσι του ευτυχισμένο. Δεν είχε όμως τα χρήματα για να της αγοράσει το πλέον πολυπόθητο γι’ αυτούς gadget: Ένα iPad. Έτσι, αποφάσισε να φτιάξει ένα… από την αρχή.

    Ο Wei Xinlong μελέτησε με τη βοήθεια του Διαδικτύου το πώς μπορεί να δημιουργήσει μία ταμπλέτα. Κατόπιν, αγόρασε μία οθόνη αφής και μία μπαταρία και… στρώθηκε στη δουλειά. Χρησιμοποίησε, επίσης, κομμάτια από έναν παλιό υπολογιστή που αγόρασε, όπως τη μητρική πλακέτα, την οθόνη και τη μνήμη. Και ολοκλήρωσε την κατασκευή με μερικά… στρασάκια, για να ταιριάζει το ολοκαίνουριο “iPad” με το γούστο της αγαπημένης του.

    Όπως δηλώνει ο ίδιος στην China Daily News, “κάποιος μπορεί να διαβάζει, να κάνει downloads, να βλέπει ταινίες να παίζει παιχνίδια” απλά αγγίζοντας την οθόνη της ταμπλέτας του, η οποία “τρέχει” τα Windows 7, αν και ο Wei έχει τοποθετήσει σε αυτή ένα λογότυπο της… Apple. Το δε κόστος της κατασκευής του έφτασε μόλις τα 95 ευρώ!

    Όσο για τη φίλη του, φαίνεται πως έμεινε άκρως ικανοποιημένη από την πρωτότυπη αυτή κίνηση του αγαπημένου της: “Είναι το καλύτερο δώρο που έχω πάρει ποτέ”, αναφέρει “θα το κρατήσω για πάντα”.

    Πηγή: Cnet, China Daily News

    Related Articles

    12 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles