15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Foneng Single Bluetooth ακουστικό BL01: Άνετο, ευέλικτο και… “true-wireless”!

    Ένα ακουστικό Bluetooth όλοι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα αξεσουάρ, το οποίο κυριολεκτικά μπορεί να σας λύσει τα χέρια. Σε περίπτωση μάλιστα που βρίσκεστε διαρκώς σε κίνηση λόγω της πολυάσχολης καθημερινότητά σας, τότε σίγουρα με ένα Bluetooth ακουστικό θα αισθάνεστε την απόλυτη αίσθηση της ελευθερίας. H Foneng που είναι γνωστό ότι παίρνει «άριστα» στα ποιοτικά προϊόντα που σχετίζονται με τις mobile συσκευές μας, σχεδίασε ένα ΒΤ ακουστικό διαφορετικό από όλα τα άλλα, καθώς δανείζεται στοιχεία από τη φιλοσοφία των true-wireless stereo in-ear ακουστικών και τα ενσωματώνει σε ένα εκπληκτικό hands-free Bluetooth!

    Το BL01 είναι ένα ακουστικό, το οποίο συνοδεύεται από μια charging θήκη, η οποία μπορεί να προσφέρει τεράστια άνεση και ευκολία, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε σε περίπτωση που… «ξεμείνετε» είναι να το φορτίσετε, τοποθετώντας το μέσα στη θήκη. H επαναφορτιζόμενη θήκη διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα στα 150mAh, ενώ η μπαταρία που βρίσκεται στο ακουστικό ανέρχεται στα 35mAh! Πρακτικά αυτό μεταφράζεται σε περίπου 4 ώρες ομιλίας ή αναπαραγωγής μουσικής, με την πρόταση της Foneng που βρήκαμε στο tsialios.gr να προσφέρει αρκετή αυτονομία, ακόμη και για τους πιο heavy-duty χρήστες! Η δε μεταλλική επαφή πιστοποιεί ότι το ακουστικό θα «κουμπώσει» εύκολα μέσα στη θήκη φόρτισης.

    Το ΒΤ ακουστικό BL01 υποστηρίζει Bluetooth 5.0, καθώς επίσης και ειδική λειτουργία μείωσης εξωτερικού θορύβου, έτσι ώστε να μιλάτε και να ακούτε τους συνομιλητές σας ακόμη και εάν στο περιβάλλον επικρατεί… ένας μικρός χαμός! Ανθεκτικό, πανάλαφρο και με κομψό design που εύκολα κερδίζει τα βλέμματα, το Bluetooth ακουστικό BL01 προσφέρει επίσης λειτουργία αφής στο ακουστικό, η οποία επιτρέπει την αποδοχή – τερματισμό των τηλεφωνικών σας κλήσεων ή την εναλλαγή των τραγουδιών. Εύκολα, γρήγορα και απλά, η ευκολία χειρισμού ανήκει στα “plus” της ξεχωριστής πρότασης της Foneng.

    Το καλύτερο βέβαια σας το αφήσαμε για το… τέλος, καθώς το ακουστικό BL01 θα το βρείτε στο tsialios.gr με σούπερ προνομιακή τιμή (μόλις) στα 24.90 από 29.90 ευρώ, οπότε εάν αναζητάτε ένα ποιοτικό high-tech BT ακουστικό, τότε η επιλογή του BL01 είναι μια κορυφαία επιλογή!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles