27 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
More

    Φόντο για ταινία ερωτικού περιεχομένου ο σταθμός ΗΣΑΠ στην Ομόνοια

    Απίστευτο και όμως… αληθινό! Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό ότι ένα ροζ video γυρίστηκε –χωρίς ουσιαστικά να το πάρει χαμπάρι κανείς – στις εγκαταστάσεις του ΗΣΑΠ στην Ομόνοια το φθινόπωρο του 2023 και στη συνέχεια ανέβηκε στο διαδίκτυο, σε site ερωτικού περιεχομένου.

    Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα, οι πρωταγωνιστές του video, μία γυναίκα και δύο άντρες, έφτασαν στον παλιό σταθμό του Ηλεκτρικού στην Ομόνοια, περπάτησαν παράνομα στις ράγες, χωρίς να υπάρχει κάποιος να τους σταματήσει, γύρισαν την ερωτική ταινία στις εγκαταστάσεις που σταθμεύουν παλιοί συρμοί και στη συνέχεια την ανέβασαν στο διαδίκτυο. Το βίντεο αναρτήθηκε στα τέλη Οκτωβρίου του 2023. Αρχικά είχε ανέβει σε γνωστό ιστότοπο για ταινίες ενηλίκων από όπου και διαδόθηκε και σε άλλες πλατφόρμες.

    Για το περιστατικό, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ. Παναγιώτης Κοντογιάννης ανέφερε στο documentonews.gr, “Δεν γνωρίζω ούτε ποια ώρα έγινε το περιστατικό, ούτε τι είδους φύλαξη είχαμε εκείνη την ώρα. Δεν ξέρω και δεν είναι δικιά μου αρμοδιότητα να απαντήσω. Υπάρχουν στην εταιρεία κάμερες, τμήμα φύλαξης και αυτοί ξέρουν καλύτερα να απαντήσουν. Οι εγκαταστάσεις είναι φυλασσόμενες όμως η πράξη έχει δείξει ότι η φύλαξη μας υπολείπεται από αυτό που θα έπρεπε να είναι. Έχουμε συνεχώς παραβιάσεις των χώρων μας από νέους που κάνουν graffiti ή parkour στις οροφές των τρένων”.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles