16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Foo Fighters! Προσεχώς εικονική συναυλία σε συνεργασία με τη Meta

    Το τελευταίο διάστημα γίνεται αρκετή συζήτηση για το Metaverse, αφού ο κόσμος της εικονικής πραγματικότητας έχει βρει θιασώτες αλλά και πολλούς επικριτές. Αρκετοί είναι οι celebrities που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και το διάσημο συγκρότημα Foo Fighters. Όπως ανακοινώθηκε, η μπάντα θα πραγματοποιήσει το πρώτο της βήμα στο μετα-σύμπαν, δίνοντας μια εικονική συναυλία σε συνεργασία με την εταιρεία του Mark Zuckerburg.

    Πιο αναλυτικά, το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δώσει δωρεάν συναυλία σε συνεργασία με τη Meta (πρώην Facebook), που θα τη μεταδώσει μέσω streaming. Οι Foo Fighters ανακοίνωσαν μια τελείως καθηλωτική εμπειρία VR 180 μοιρών στο Meta τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου.

    Ο αρχηγός του συγκροτήματος, Ντέιβ Γκρολ είπε επίσης ότι το γκρουπ θα ερμηνεύσει πρώτη φορά ζωντανά ένα από τα τραγούδια του.

    «Οι Foo Fighters αγαπούν την πρόκληση – από το να εμφανίζονται στις μεγαλύτερες σκηνές στον κόσμο και τα πιο μικροσκοπικά κλαμπ έως το να γυρίζουν ταινίες και μίνι σειρές» αναφέρει ο Ντέιβ Γκρολ σε δήλωσή του. Η συναυλία που θα σκηνοθετήσει ο Μαρκ Ρόμανεκ, ο οποίος έχει προηγουμένως συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες, όπως οι Coldplay, Jay-Z και Taylor Swift περιγράφεται ως μια «σουρεαλιστική σύγκλιση φυσικών, φανταστικών οπτικών στοιχείων».

    «Τα έχουμε κάνει σχεδόν όλα. Αλλά ποτέ δεν συνεργαστήκαμε με τον Μαρκ Ρόμανεκ σε μια εννοιολογική σειρά τραγουδιών (συμπεριλαμβανομένου ενός που θα ερμηνευθεί ζωντανά για πρώτη φορά σε ένα παγκόσμιο κοινό» ανέφερε ο Γκρολ.

    Διαβάστε επίσης: Παγερά…αδιάφορη η Ε.Ε μπροστά στις απειλές του Zuckerberg – Παραμένει το Facebook στην Ευρώπη (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles