16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πόσο ανόητος πρέπει να είσαι για να πιστέψεις ότι το iOS 7 θα κάνει το iPhone σου, αδιάβροχο;

    Έστω πως βλέπεις να κυκλοφορεί στο Twitter και σε διάφορα άλλα social media μία «διαφήμιση» που μιλάει για ένα νέο super duper χαρακτηριστικό του iOS 7: ότι κάνει τη συσκευή σου αδιάβροχη. Γελάς;

    heroafaa

    Οι περισσότεροι από εμάς, ναι, γελάμε. Και σκεφτόμαστε πως άλλη μία φορά, στο 4chan, μαζεύονται τα καλύτερα τρολ με αριστοτεχνικές δημιουργίες, όπως αυτή η “διαφήμιση” της Apple:

    ioswaterproof

    Ε, κι όμως, υπήρξαν αρκετοί άνθρωποι σε αυτό τον πλανήτη που είδαν την τρολλιά στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα, το πίστεψαν, αναβάθμισαν τη συσκευή τους σε iOS 7 και αμέσως μετά την βύθισαν σε νερό για να διαπιστώσουν πως η αναβάθμιση, θα έκανε το τηλέφωνό τους αδιάβροχο… #facepalm

    Τι έκαναν μετά; Αφού διαπίστωσαν πως η συσκευή τους δεν ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με το μπανάκι, άρχισαν να διαμαρτύρονται στο Twitter:

     

    Ακόμα χειρότερα, τα περισσότερα τεχνολογικά website έγραψαν άρθρα για να διαβεβαιώσουν το «κοινό» ότι όχι, η αναβάθμιση σε iOS 7 ΔΕΝ κάνει τις συσκευές αδιάβροχες.

    Κι εμείς αναρωτιόμαστε… τι πίνουμε και δεν δίνουμε; Είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς πως λογισμικό, μπορεί να παρέμβει στην κατασκευαστική δομή μίας συσκευής, στο hardware; People? Hellooooo?

    Related Articles

    11 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles