18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πωλούνται: 6 ρολά χαρτί υγείας με το μυθιστόρημα Moby Dick

    Όσο ζει κανείς και περιηγείται στο Internet, τόσο θα βρίσκει λόγους να τoν εκπλήσσουν οι άνθρωποι…

    Ο χρήστης του eBay με το ψευδώνυμο  the_heppcat έχει ανεβάσει προς πώληση 6 ρολά χαρτί υγείας στα οποία κάθισε και δακτυλογράφησε όλο το Moby Dick, το κλασσικό μυθιστόρημα του Herman Melville!

    Όπως γράφει ο ίδιος, το πόνημα ξεκίνησε από μία συζήτηση που είχε με έναν φίλο του πως, για κάποιους ανθρώπους, το χαρτί υγείας θα έπρεπε να έχει τυπωμένες οδηγίες χρήσης πάνω του (αν βρήκατε την λογική πίσω από αυτή τη συζήτηση, πείτε μας κι εμάς). Αυτή η συζήτηση εξελίχθηκε σε ένα στοίχημα για το αν θα μπορούσε ο the_heppcat να τυπώσει με κλασσική γραφομηχανή πάνω στο χαρτί υγείας. Ε, τα κατάφερε και το αποτέλεσμα το βλέπετε.

    Δεν ξέρουμε αν εσείς έχετε διαβάσει το μυθιστόρημα, εμείς πάντως είχαμε διαβάσει την έκδοση της Penguin και ήταν 672 σελίδες… Το σενάριο για την ιστορική ταινία με τον Gregory Peck, υπολογίζουμε πως ήταν ακόμα μεγαλύτερο γιατί είχε και τους διαλόγους…

    Το ζήτημα πάντως είναι πως ο πωλητής δεν έπιασε τον στόχο που είχε θέσει, καθώς, η δημοπρασία έκλεισε εχθές και η μεγαλύτερη τιμή που προσφέρθηκε ήταν τα 320 δολάρια, προφανώς από κάποιον “πειραγμένο” συλλέκτη.

    Μήπως ο άνθρωπος να αρχίσει να δακτυλογραφεί και τα 7 βιβλία του Harry Potter;

    Πηγή: Geekologie

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles