21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Φοράει ξανά τη στολή του Batman ο Michael Keaton στην ταινία του HBO “Batgirl”

    Μπορεί οι fans να περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τον Robert Pattinson να ενσαρκώνει το ρόλο του Bruce Wayne στην επερχόμενη ταινία Batman. Όμως ένας ακόμα ηθοποιός, που έχει ταυτιστεί με τον χαρακτήρα, θα φορέσει ξανά τη… στολή του!

    Ο λόγος γίνεται για τον Michael Keaton, ο οποίος, όπως έγινε γνωστό, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια θα υποδυθεί ξανά το δημοφιλή χαρακτήρα στην ταινία Batgirl με πρωταγωνίστρια την Barbara Gordon. Παράλληλα, τον ίδιο ρόλο θα παίξει και στην ταινία The Flash, που αναμένεται μέσα στο 2022. Ο Keaton πρωταγωνίστησε στις ταινίες Batman το 1989 και Batman Returns το 1992 σε σκηνοθεσία του Tim Burton. Το Batgirl αποτελεί μια παραγωγή των HBO Max, Warner Bros. και DC με σκηνοθέτες τους Adil El Arbi και Bilall Fallah.

    Προς το παρόν, δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρεμιέρα.

    Διαβάστε επίσης: Νέα αναβολή για το John Wick 4! “Ραντεβού” με τον Keanu Reeves το Μάρτιο του 2023 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles