21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Σου λυγίζει το iPhone 6; Αγόρασε μία θήκη από τιτάνιο της Gresso αξίας… 2.000$!

    Η μάχη του #bendgate μαίνεται με αμείωτη ένταση με τα fanboys της Apple να αντιστέκονται ηρωικά ενάντια στις ορδές των Apple haters. Λυγίζει ή δεν λυγίζει… ιδού η απορία!, αναρωτιούνται οι περισσότεροι χρήστες. Ωστόσο, για εκείνους που θέλουν να ξεχάσουν για πάντα το πρόβλημα του λυγίσματος και να ηρεμήσει το κεφάλι τους, η Gresso δημιούργησε μία θήκη που είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο και η οποία είναι ακριβή… ή μάλλον για να ακριβολογούμε ΠΟΛΥ ακριβή, καθώς στοιχίζει 2.000 δολάρια!

    gresso-iphone-6-titanium-case-1-689x459

    H Gresso, μία εταιρεία που ειδικεύεται στη κυκλοφορία υπερπολυτελών αξεσουάρ για smartphones και άλλου είδους φορητές συσκευές, δημιούργησε μία σειρά από σούπερ ανθεκτικές θήκες, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από τιτάνιο! Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι το iPhone 6 που θα φιλοξενήσει η θήκη θα μπορεί να αντέξει μέχρι και… έκρηξη. Σύμφωνα με την Gresso, οι χρήστες (οι οποίοι προφανώς έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς με πολλά ψηφία),  μπορούν επίσης να επιλέξουν εάν η lux θήκη τους θα φέρει χρυσό ή πλατίνα 18 καρατιών, κάτι το οποίο βέβαια θα ανεβάζει το κόστος κατά 1.000 δολάρια ακόμα. Η Gresso βέβαια, δεν ξεχνάει και τους χρήστες, οι οποίοι δεν έχουν τόσα χρήματα να ξοδέψουν, για αυτό και παράλληλα κυκλοφορεί (πιο απλές) θήκες από αλουμίνιο, οι οποίες σχεδιαστικά μοιάζουν πολύ με τις θήκες από τιτάνιο και όπως αποκαλύπτουν οι υπεύθυνοι της Gresso, οι συγκεκριμένες θήκες μπορούν να δεχτούν ακόμη και 136 κιλά πίεσης! Οι θήκες αυτές θα κυκλοφορήσουν σε τρία διαφορετικά χρώματα και θα στοιχίζουν περίπου 90 δολάρια.

    gresso-iphone-6-titanium-case-727x485

    gresso-iphone-6-titanium-case-3-680x453
    Από ότι φαίνεται, αρκετές εταιρείες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη κατάσταση και να βγάλουν χρήματα από το σκάνδαλο του #bendgate. Αν και είναι αφύσικο να αγοράσεις μία συσκευή που να στοιχίζει 1.000 δολάρια και η θήκη να κοστίζει τα διπλάσια χρήματα από αυτό, παρόλα αυτά όλο και κάποιοι τρελοί (και χωρίς οικονομικά προβλήματα εννοείται) θα βρεθούν να τις αγοράσουν. Δείτε και το ενδιαφέρον video για το πώς η Gresso κατασκευάζει τις υπερανθεκτικές θήκες της.

    http://youtu.be/FAtlGHjFhB0

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles