19.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ωπ! Ξέχνα τη RIM. Καλωσόρισε την BlackBerry

    Η RIM (Research In Motion) αλλάζει το όνομά της. Τι είπατε; Δεν ξέρετε ποια είναι η RIM; Είναι η εταιρεία που λανσάρει τα BlackBerry smartphones; Και έχει την έδρα της στον Καναδά; Και την παρακολουθούσατε να χαροπαλεύει οικονομικά; Και στο παρελθόν είχε δύο CEOs που δεν κατάφεραν να κάνουν την δουλειά του ενός και να προχωρήσουν την εταιρεία πολύ μπροστά;

    Ε, μόλις πριν λίγο, κατά την διάρκεια του Event της παρουσίασης του BlackBerry 10 λειτουργικού και των BlackBerry Z10 και Q10, ο CEO της εταιρείας Thorsten Heins, ανακοίνωσε την μετονομασία της εταιρείας, από RIM σε BlackBerry.

    Γιατί; Θα ρωτήσετε. Ο Heins εξηγεί ότι ούτως ή άλλως, η εταιρεία ήταν γνωστή για τα προϊόντα της και αυτό είναι το ισχυρό της brand name. Το BlackBerry. Δεν έχει άδικο. Ίσα ίσα είναι και μία καλή ευκαιρία να «πετάξει» από πάνω τους το βάρος της κακής δημοσιότητας και να «ξαναγεννηθεί». Με το hype που έχει δημιουργηθεί για τις νέες συσκευές, ίσως (λέμε ίσως) και να τα καταφέρει.

    Αν ασχολείστε με τα χρηματιστηριακά πάντως, να ξέρετε ότι η εταιρεία θα αλλάξει και τα σύμβολά της για το NASDAQ και το Χρηματιστήριο του Toronto: BBRY στο ένα και BB στο άλλο.

    Άντε βρε… με της υγείες σας!

    Πηγή: The Verge, BlackBerry Experience

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles