19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Forky. Πιο… γρήγορο (και απλό) delivery δε γίνεται

    Είναι ξεκάθαρο πως είμαστε μία ομάδα που αγαπάμε πολύ την τεχνολογία. Επίσης, λατρεύουμε το φαγητό, όπως κάθε άνθρωπος που θέλει να σέβεται τον εαυτό του (τι εννοείτε υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους αρέσει το καλό φαγητό;), έτσι δε θα μπορούσαμε να μείνουμε αδιάφοροι μπροστά στο Forky. Μία υπηρεσία που έφτασε και στα γραφεία μας, καθώς την επιλέξαμε για την παραγγελία του μεσημεριανού μας, στο διάλειμμα μίας κουραστικής και απαιτητικής ημέρας.

    forky4

    Ας αρχίσουμε από τις συστάσεις, για όσους δεν έχουν ξανακούσει το Forky, το οποίο, εδώ που τα λέμε, αν και λειτουργεί λίγο καιρό, έχει ήδη το φανατικό κοινό του. Πρόκειται για μία online υπηρεσία, που αυτή την περίοδο κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας, προσφέροντας γρήγορο delivery στην Αθήνα και στις περιοχές που υποστηρίζονται. Έτσι, υπόσχεται να φέρει στο σπίτι ή στο γραφείο σας με μερικά κλικ μέσα σε μόλις 15 λεπτά τα πιάτα της επιλογής σας, μέσα από ένα μικρό αλλά ενδιαφέρον μενού που ανανεώνεται καθημερινά.

    Οι δημιουργοί του, με εμπειρία τόσο στο χώρο της εστίασης όσο και σε αυτόν του προγραμματισμού και των εφαρμογών, δημιούργησαν το startup αυτό, ως συνέχεια της υπηρεσίας Cookisto που είχε καταφέρει να συνδέσει ερασιτέχνες σεφ με λάτρεις του delivery φαγητού στην Αθήνα, θεωρώντας ότι το νέο τους concept στο Forky ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της εποχής και της πόλης.

    forky1

    Κάθε μέρα, λοιπόν, το Forky σας προσφέρει δύο κυρίως πιάτα (μαγειρεμένα από ταλαντούχους chefs με εμπειρία σε γνωστούς χώρους της Αθήνας) αλλά και συνοδευτικά όπως σαλάτα,επιδόρπιο, ψωμί ή αναψυκτικό. Το μενού έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία καθημερινά, εξασφαλίζοντας μια ισορροπημένη διατροφή μέσα από νόστιμη, μοντέρνα ελληνική κουζίνα. Η παραγγελία σας γίνεται κυριολεκτικά με… 3 clicks και σε λιγότερο από 15 λεπτά μπορείτε να ξεκινήσετε να τρώτε…

    Διαβάστε περισσότερα στο ThatsLife.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles