15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο «πιο Apple πεθαίνεις» Guy Kawasaki είναι πλέον σύμβουλος της Motorola Mobility

    Μία από τις πιο μυθικές μορφές στο χώρο του marketing της τεχνολογίας, o Guy Kawasaki, ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Google+ ότι είναι πια, σύμβουλος στη Motorola Mobility.

    “H Motorola μου θυμίζει την Apple του 1998: ένας πρωτοπόρος στο κομμάτι της αγοράς, καθοδηγούμενη από μηχανικούς και έτοιμη να κάνει καινοτομία. Πιστεύω πως τα εξαιρετικά προϊόντα μπορούν να αλλάξουν τα πάντα”.

    Λέτε; Κι εμείς το πιστεύουμε. Ο Guy Kawasaki δούλεψε για την Apple λίγα χρόνια, αλλά είναι ένας από του 9 ανθρώπους στην εταιρεία που έχουν αναγνωριστεί για την συνεισφορά τους στην ιδέα του προσωπικού υπολογιστή. Πίστευε σε αυτό με την ίδια ένταση που πίστευε και ο Steve Wozniak και ο Kawasaki σε συνεργασία με τον Steve Jobs, το 1984, άρχισε να πείθει τους Αμερικανούς ότι η αγορά ενός προσωπικού υπολογιστή Macintosh, θα άλλαζε τη ζωή τους. Και το κατάφερε.

    Από τότε, ασχολήθηκε με τα Venture Capitals, επιστρέφοντας στην Apple για λίγα χρόνια το 1995. Πέρα, όμως, από το επιχειρηματικό κομμάτι, η κοινότητα του διαδικτύου τον αναγνωρίζει και ως blogger με τεράστια επιρροή στον χώρο της τεχνολογίας και η «μεταγραφή» του στη Motorola, σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε κάτι καινούριο, πολύ καινούριο από την παραδοσιακή Αμερικανική εταιρεία. Τόσο καινούριο, όσο μας κάνει να πιστεύουμε και η Google.

    Πηγή: Android Community

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles