16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Forza Horizon 2. Απίθανο live-action trailer και… τσίτα τα γκάζια!

    Το Forza Horizon 2 αποτελεί αυτή τη στιγμή έναν από τους πιο “hot” racing τίτλους για το Xbox 360 και Xbox One, ένα exclusive game που είναι βέβαιο ότι λειτουργήσει ως system seller και θα βοηθήσει ώστε να ανέβουν σημαντικά οι πωλήσεις της τελευταίας κονσόλας της Microsoft. Το πολυαναμενόμενο αυτό racing είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στις 30 Σεπτεμβρίου και η Microsoft κυκλοφόρησε ένα εκπληκτικό live-action trailer που μας αφήνει με το στόμα ανοικτό!

    Forza_Horizon2_1

    Στο νέο trailer του Forza Horizon 2 που αποτελεί μία συμπαραγωγή της Microsoft και του δημιουργικού γραφείου twofifteenmccann (που στο παρελθόν έχει δημιουργήσει πραγματικά αξιόλογα videos για τα Halo: The Master Chief Collection και Ryse: Son of Rome), παρακολουθούμε ορισμένα από τα αμάξια που πρωταγωνιστούν στο παιχνίδι να τρέχουν σε κάποια πίστα κλειστού τύπου και στα ξαφνικά να δραπετεύουν από τον κλειστό και περιορισμένο χώρο τους και να ξεχύνονται ελεύθερα στους δρόμους (ή στα βουνά και στα λαγκάδια). Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο το live-action trailer επιχειρεί να αναδείξει το στοιχείο του free-roaming, το οποίο αναμφίβολα θα αποτελεί το κυρίαρχο συστατικό του gameplay. Πέραν της ελευθερίας που θα απολαμβάνουν οι οδηγοί, το Forza Horizon 2 θα διαθέτει 200 και πλέον αμάξια από διαφορετικές κατηγορίες, ένα dynamic weather system αλλά και γραφικά που (ειδικά στην έκδοση του Xbox One) είναι τόσο τέλεια και ρεαλιστικά που σε κάνουν να μπερδεύεις τον εικονικό κόσμο με τον πραγματικά.

    Forza_Horizon2_3

    Πέραν του trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, ήδη στην on-line υπηρεσία της Microsoft, Xbox Live, έχει ανέβει το demo του Forza Horizon 2, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους gamers να πάρουν μία πρώτη γεύση από τον εκπληκτικό κόσμο του.

    http://youtu.be/8k62OgK4pdU

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles