15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Forza Horizon 5 και… μια φορά κι έναν καιρό στο Μεξικό! (E3 2021 trailer)!

    Όλοι οι gamers περίμεναν πως και πως τις ανακοινώσεις της Microsoft – Bethesda στο πλαίσιο της digital-only Ε3 2021 και δεν σας κρύβουμε ότι το Line-up που παρουσίασε ο κολοσσός της τεχνολογίας μας άνοιξε για τα καλά την όρεξη. Μία από τις ανακοινώσεις που ξεχώρισαν αφορούσε και στο Forza Horizon 5, το αγαπημένο open-world racing game της Playground Games, το οποίο κάτι μας λέει ότι θα παίξει μαζί με το Halo Infinite το ρόλο του System seller για το Xbox Series X/S.

    To Forza Horizon 5 μεταφέρει τους gamers αυτή τη φορά στην λατινική Αμερική και συγκεκριμένα στο Μεξικό, με τους οδηγούς του Horizon Festival να «οργώνουν» την έρημο Sonora και την πανέμορφη χερσόνησο του Yucatan. Όπως έγινε γνωστό, το νέο game της δημοφιλούς arcade racing σειράς που έχει το δικό της φανατικό κοινό πρόκειται να γίνει διαθέσιμο στις 9 Νοεμβρίου (για Xbox One, Xbox Series X/S και Windows 10 PC) και θα είναι το πιο πλούσιο και «massive» παιχνίδι της σειράς, προσφέροντας στους gamers μια πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία. Επειδή πολλές φορές σε αυτές τις περιπτώσεις τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ας αφήσουμε καλύτερα να μιλήσει το επικό E3 trailer, το οποίο θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό! Start your engines… and go!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles