20.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Φως στη σκοτεινή πλευρά του Black Adam ρίχνει νέο trailer

    Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τον αντι-ήρωα του Dwayne Johnson Black Adam, αφού η ταινία θα κυκλοφορήσει περίπου σε ένα μήνα, στις 21 Οκτωβρίου. Οι fans από εδώ και στο εξής θα έχουν την ευκαιρία να ρίξουν μια χορταστική ματιά στο φιλμ μέσα από τις προωθητικές ενέργειες.

    Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες με τον τίτλο «Darkness». Ο τίτλος δεν είναι τυχαίος, αφού το σκοτάδι που κρύβει μέσα του ο Black Adam αρχίζει να γίνεται εμφανές. Στο teaser βλέπουμε το Hawkman και το Doctor Fate να προσπαθούν να διαπραγματευτούν ήρεμα την παράδοση του ήρωα, ο Black Adam όμως απαντά: «Δεν είμαι ήρεμος, ούτε παραδίνομαι». Παράλληλα, ρίχνουμε μια καλή ματιά στους Sabbac (Marwan Kenzari) και Isis (Sarah Shahi), το πιο ενδιαφέρον όμως έρχεται στο τέλος.

    Ο αντι-ήρωας θα κλείσει το trailer με την φράση «Δεν υπάρχει κανείς σε αυτόν τον πλανήτη που να μπορεί να με σταματήσει», αφήνοντας το κοινό να αναρωτιέται.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Το θρυλικό Blade Runner του Ridley Scott επιστρέφει στο Amazon Prime

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles