12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Φωτογραφία που τραβήχτηκε με «αρχαίο» iPhone 5s κέρδισε βραβείο στα iPhone Photography Awards!

    Αντιλαμβάνεστε ότι ένα smartphone, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από περίπου 8 χρόνια (2013) σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τις ναυαρχίδες τελευταίας τεχνολογίας, σε κανένα… επίπεδο. Για αυτό και ένα iPhone 5s μπορεί όταν έκανε την εμφάνιση του το 2013 να αποτελούσε το απόλυτο τεχνολογικό gadget, όμως σήμερα κακά τα ψέματα η θέση του μάλλον βρίσκεται σε κάποιο… μουσείο. Παρόλα αυτά, μπορεί το 5s να είναι πανάρχαιο, όμως το πεπαλαιωμένο hardware του δεν το εμπόδισε από το να κερδίσει ένα βραβείο 3ης θέσης στο διαγωνισμό iPhone Photography Awards (IPPA)!

    © Diego Moreno – IPPAWARDS

    Συγκεκριμένα, από τις 54 φωτογραφίες που έλαβαν μέρος και απέσπασαν βραβείο μόλις σε 7 από αυτές είχε χρησιμοποιηθεί το τελευταίας τεχνολογίας iPhone 12 ή το iPhone 12 Pro Max. To παραπάνω συμβάν μας αποδεικνύει ότι ακόμη και στη mobile φωτογραφία δεν χρειάζεται κανείς να διαθέτει κάποιο smartphone τελευταίας τεχνολογίας με πολλαπλούς camera sensors (υπενθυμίζουμε ότι το iPhone 5s είχε απλώς ένα single-lens camera setup με ανώτερη ανάλυση στα 8MP). Μια καλή φωτογραφία πολλές φορές είναι περισσότερο ταλέντο, μεράκι και δημιουργία παρά hardware τελευταίας τεχνολογίας, για αυτό και μια ταπεινή κάμερα ενός iPhone 5s μπορεί να κάνει τη διαφορά!

    Δείτε τις νικητήριες φωτογραφίες που κέρδισαν στα iPhone Photography Awards εδώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles