24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Foursquare: Πώς μπορώ να κάνω check-in με φίλους;

    Το Foursquare αποφάσισε να δώσει την επιλογή στους χρήστες του για μαζικά check-ins. Όχι, αυτό δε σημαίνει πως θα μπορείτε να κάνετε check-in ταυτόχρονα σε πολλά μέρη, αλλά θα μπορείτε να κάνετε check-in και να δηλώνετε με ποιους άλλους φίλους σας είστε μαζί.

    Έως και σήμερα, παραπάνω από το 90% των αναφορών (mentions) αφορούσαν ουσιαστικά ένα έμμεσο check-in μαζί με φίλους. Πλέον, τη θέση των mentions παίρνει η λειτουργία «I’m with…».

    check-in-with-friends

    1) Όταν κάνεις ένα check-in, πατάς την επιλογή «I’m with…».
    2) Στη συνέχεια πληκτρολογείς τα ονόματα των φίλων σου και τους επιλέγεις.
    3) Συνεχίζεις κανονικά και ολοκληρώνεις το check-in αν δεις πως όλα είναι ok.

    Μόλις συμπεριλάβεις ένα φίλο σου σε check-in, τότε εκείνος λαμβάνει μία ειδοποίηση για το check-in αυτό, έτσι ώστε να το αποδεχτεί ή να το απορρίψει. Αν το αποδεχτεί, τότε αυτόματα αποδέχεται και όλα τα μελλοντικά check-in. Κάθε χρήστης ο οποίος συμπεριλαμβάνεται σε check-in, έχει τη δυνατότητα μέσω της επιλογής delete να διαγραφεί από αυτό και να συμπεριληφθεί ως mention απλά. Αν το απορρίψει, τότε το check-in μετατρέπεται αυτόματα σε mention, όπως δηλαδή ίσχυε μέχρι και σήμερα.

    Ένα check-in μπορεί να συμπεριλαμβάνει έως και 5 χρήστες συνολικά, μαζί με το χρήστη ο οποίος το δημιουργεί. Οι υπόλοιποι 4 χρήστες δε χρειάζεται έπειτα να κάνουν και οι ίδιοι check-in στις συσκευές τους, αφού το ένα check-in στο οποίο συμπεριλαμβάνονται αρκεί. Αν βέβαια θέλουν να γράψουν το δικό τους μήνυμα ή να ανεβάσουν μια δική τους φωτογραφία, τότε πρέπει να κάνουν ξεχωριστό check-in, το οποίο και υπερισχύει του μαζικού check-in και πλέον παίρνει τη θέση του στη ροή με τα check-in των φίλων μας.

    Η λειτουργία των check-in με φίλους είναι διαθέσιμη σε Android και iOS. Αναβαθμίστε με τις εφαρμογές σας και δοκιμάστε το!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles