19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Επιβεβαίωση-σεισμός από τη Foxconn: Ναι, θα κατασκευάσουμε τα iPhone 4,7 και 5,5 ιντσών μέσα στο 2014!

    Κι ενώ το WWDC 2014 ετοιμάζεται σε ελάχιστη ώρα να ανοίξει τις πύλες του στο San Francisco, μία είδηση από… Ασία σχετική με την Apple από το δημοφιλές site BGR στην ινδική του έκδοση ταράζει τα νερά και θα συζητηθεί ίσως όσο και οι… σημερινές ανακοινώσεις. Πρόκειται για ένα δελτίο τύπου που ισχυρίζονται ότι έλαβαν από τη Foxconn, το οποίο επιβεβαιώνει δύο iPhone σε διαστάσεις 4,7 και 5,5 ιντσών, τα οποία θα κατασκευαστούν από την εταιρεία μέσα στο 2014!

    foxconn-iphone-4-7-5-5-inches-iphone

    Το δελτίο τύπου που αποκαλύπτει το BGR είναι λίγο “περίεργο” (αναφέρει μέχρι τη λέξη… πηγές μέσα) και δε γνωρίζουμε αν έχει την έγκριση της Apple, πάντως αναφέρει χαρακτηριστικά:

    Η Foxconn, η μεγαλύτερη κατασκευάστρια στον κόσμο στον τομέα των εξαρτημάτων και συστημάτων πληροφορικής, θα κατασκευάσει τόσο το 5,5 όσο και το 4,7 ιντσών iPhone μέσα στο 2014.

    Σύμφωνα με τις πηγές, η Foxconn θα προμηθεύσει το 70% των αποστολών iPhone των 4,7 ιντσών για το 2015. Τα 4άρων και 4,7 ιντσών iPhone θα παραμείνουν οι κύριες συσκευές όσον αφορά τις πωλήσεις της Apple για το 2014. Τα εργοστάσια της Foxconn στην Zhengzhou της Κίνας αναμένεται να ξεκινήσουν την παραγωγή του μοντέλου των 4,7 ιντσών τον Ιούλιο ενώ θα ξεκινήσουν την κατασκευή αυτού των 5,5 ιντσών τον Αύγουστο.

    Ιούλιο διαβάσαμε; Βρε λέτε να γίνει η έκπληξη και να δούμε ακόμη και ανακοίνωση του iPhone 6 σήμερα; Λίγη ώρα υπομονή ακόμη και θα το μάθουμε, αν και οι περισσότερες πληροφορίες (σ.σ. που φυσικά επιβεβαιώθηκαν στο event της Apple) συνιστούν να έχουμε περισσότερη υπομονή και νέα iPhone από… Σεπτέμβριο.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles