18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η Foxconn συμμετέχει στη «συμμαχία» του Firefox OS

    H Mozilla και η Foxconn ετοιμάζουν από κοινού ένα press event τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στην Ταϊπέι, στο οποίο θα ανακοινώσουν και επισήμως πως η Foxconn συμμετέχει πια στην συμμαχία του νέου λειτουργικού Firefox OS. Κατά τη διάρκεια του event σύμφωνα με το Engadget, αναμένεται να παρουσιαστεί τουλάχιστον μία νέα Firefox OS συσκευή, χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε αν θα είναι μία Foxconn συσκευή, ή κάποιου άλλου κατασκευαστή.

    Meet-the-Firefox-OS-Mascot-a-Fox-That-s-on-Fire-5

    H τεράστια εταιρεία που συναρμολογεί συσκευές σχεδόν για όλους, από την Apple μέχρι και τη Sony, έχει αποφασίσει να περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, πέρα από αυτό των μονάδων συναρμολόγησης. Πληροφορίες θέλουν να ετοιμάζει τη δική της σειρά προϊόντων και να γίνει γνωστή για περισσότερα πράγματα από τις συνθήκες εργασίας στα εργοστάσιά της που της έχουν εξασφαλίσει όχι και τόσο καλή δημοσιότητα.

    Με ενδιαφέρον όμως, διαβάσαμε τον τίτλο του The Verge που θέλει την Foxconn να προχωράει στην συμμαχία αυτή με τη Mozilla, για να «ισοσταθμίσει» από τις «ζημιές» που ενδεχομένως να της προκαλέσει η πτώση στην παραγωγή της Apple. Το σχόλιο βασίζεται σε αναφορά της Wall Street Journal που θέλει τη Foxconn να δηλώνει πως έχει γιγαντώσει τόσο πολύ τις γραμμές παραγωγής της για να καλύψει τις παραγγελίες μεγάλων brands όπως η Apple που, φοβάται για τον ολοένα και αυξανόμενο ανταγωνισμό που αντιμετωπίζει η Apple και αποφασίζει να διαφοροποιήσει λίγο τη δουλειά της ώστε να συνεχίσει να είναι επίκαιρη. Δεν είναι κακή σκέψη. Τι λέτε;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles