11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Frederick University: Ημερίδα με θέμα «Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία και οι Επιπτώσεις Στην Ανθρώπινη Υγεία»

    frederick

    Ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα: «Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία και οι Επιπτώσεις Στην Ανθρώπινη Υγεία» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015 στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος στο Πανεπιστήμιο Frederick.

    Η εκδήλωση, που διοργανώνεται από το Institution of Engineering and Technology (IET) Cyprus Network σε συνεργασία με το Cyprus Health and Safety Association (CySHA) και το τμήμα Electrical and Electronic Engineering του Frederick University, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού το τοπίο στη χώρα μας ως προς τις ακριβείς επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην ανθρώπινη υγεία παραμένει θολό. Παράλληλα διχασμένη σε δύο «στρατόπεδα» εμφανίζεται και η διεθνής επιστημονική κοινότητα, όσον αφορά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην ανθρώπινη υγεία η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Οι πολέμιοι… κάνουν λόγο ακόμη και για καρκινογενέσεις και ιδιαίτερα για παιδική λευχαιμία, ενώ οι ηπιότεροι υπογραμμίζουν ότι τα υπάρχοντα στοιχεία είναι ανεπαρκή για να στοιχειοθετήσουν τον συσχετισμό με τόσο σοβαρές ασθένειες.

    Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της ημερίδας που είναι ανοικτή για το κοινό, ειδικοί επιστήμονες και ομιλητές θα αναφερθούν διεξοδικά σε θέματα που αφορούν την διαφάνεια, την πληροφόρηση, τον εξορθολογισμό και τις επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγειά των πηγών ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, ώστε να ανοιχθεί ένας διάλογος για ένα ζήτημα με τόσο σοβαρές κοινωνικές και οικονομικές προεκτάσεις.

    program frederick

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles