20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δωρεάν τα iWork, iLife και GarageBand για όσους αγοράσουν νέα συσκευή iOS 7 ή Mac με OS X Mavericks

    Ένα από τα σημεία στα οποία στάθηκε o Tim Cook κατά την επίσημη παρουσίαση των δύο νέων iPads, του iPad Air και του iPad mini με την οθόνη Retina, ήταν οι εφαρμογές, οι οποίες σε επίπεδο απαιτήσεων, πολυπλοκότητας και δυνατοτήτων σε ορισμένες περιπτώσεις, προσφέρουν παρόμοια εμπειρία με τις αντίστοιχες πανίσχυρων συστημάτων desktop.

    Αυτή την στιγμή, στο App Store της Apple υπάρχουν περισσότερες από 475.000 εφαρμογές, ειδικά σχεδιασμένες για χρήση με iPad!

    appstore_made_for_ipad

    Η Apple ανακοίνωσε ότι οι εφαρμογές που έως σήμερα αποτελούσαν τις σουίτες iLife (iPhoto, iMovie) και iWork (Pages, Numbers, Keynote) είναι διαθέσιμες δωρεάν στο App Store για κάθε νέα συσκευή που τρέχει iOS 7 ενώ οι αναβαθμίσεις τους, αφού είναι όλες επανασχεδιασμένες, είναι επίσης δωρεάν για τους χρήστες που τις έχουν ήδη προμηθευτεί.

    Το ίδιο ισχύει και για την εφαρμογή GarageBand. Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, ότι τα iLife, iWork και GarageBand είναι επίσης δωρεάν και τους χρήστες που αγόρασαν ένα νέο Mac (iMac, MacBook Pro κ.ά) με το OS X Mavericks.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles