21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Free SMS στο εξωτερικό με… τρέλα!

    Θυμήσου φίλους και γνωστούς , στείλε στο amore, στο ξενιτεμένο αδέρφι, στον Johan το συμφοιτητή από το MBA, στη θεία στο America (να στείλει το έμβασμα που τόσο έχεις ανάγκη) και σε όποιον άλλο θες, εντελώς δωρεάν SMS, κάθε Παρασκευή του Μαΐου.

    Τα SMS τα στέλνεις από το κινητό σου σαν να έστελνες κανονικά SMS,  χωρίς όμως… να πληρώνεις τίποτα!
    Κατέβασε το Android ή bada application ή, αν δεν έχεις smartphone, μπες απευθείας στο www.dosms.gr .Κάνε εγγραφή επέλεξε επαφές και στείλε SMS σε παραπάνω από 50 χώρες του εξωτερικού εντελώς δωρεάν.

    Και για αυτούς που νομίζουν ότι ονειρεύονται… δε χρειάζεται να ξυπνήσουν καθώς τα SMS που μπορεί να στείλει ένας χρήστης κάθε Παρασκευή είναι μέχρι 100 προς όποια χώρα θέλει εκτός Ελλάδας!

    Και επειδή τα όνειρα δεν είναι ωραίο να τελειώνουν, με κάθε νέα εγγραφή το do sms προσφέρει δωρεάν SMS για να τσεκάρετε την υπηρεσία τις υπόλοιπες μέρες εκτός Παρασκευής και να στείλετε SMS όπου θέλετε.

    Όσοι απορούν που είναι το do sms iPhone app, όπως λένε οι πηγές μας, ανεβαίνει οσονούπω… καθώς είναι στο φούρνο και «ψήνεται».

    Το do sms (www.dosms.gr) είναι ο πρώτος ελληνικός Android SMS client που κυκλοφόρησε για web2SMS. Το do sms προσφέρει τη δυνατότητα αποστολής SMS σε ασύλληπτα χαμηλές τιμές για Ελλάδα και εξωτερικό

    Παράλληλα προσφέρει επιπρόσθετες δυνατότητες όπως:
    • τον προγραμματισμό SMS
    • τη μαζική αποστολή σε κατηγορίες παραληπτών
    • το backup των επαφών σου στο δικό σου web λογαριασμό
    • την εύκολη διαχείριση των SMS αποστολών

    Κατέβασε το app ή μπες στην ιστοσελίδα www.dosms.gr και ετοιμάσου για την απόλυτη SMS απελευθέρωση τις Παρασκευές! Η προσφορά ισχύει για όλο το Μάιο.

    Βάλτε τα SMS σας σε βαλίτσα… τις Παρασκευές πάνε εξωτερικό!

    Related Articles

    15 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles