17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Free State of Jones: Ο Matthew McConaughey πρωταγωνιστεί στον Αμερικανικό Εμφύλιο

    Η STX Entertainment κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας Free State of Jones, ένα φιλμ που μας πηγαίνει πίσω στον αμερικανικό εμφύλιο με τον Matthew McConaughey να υποδύεται τον Νότιο αγρότη Newt Knight που αποφάσισε να επαναστατήσει εναντίον της Νότιας Συνομοσπονδίας.

    the-free-state-of-jones-matthew-mcconaughey1

    Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον τέσσερις φορές υποψήφιο για Όσκαρ Gary Ross (The Hunger Games, Seabiscuit, Pleasantville) το φιλμ είναι ένα επικό δράμα που αναφέρεται στην “πονεμένη” για τους Αμερικανούς περίοδο όταν η χώρα χωρίστηκε σε Βόρειους και Νότιους. Ο Knight αφού έχασε τον γιο του στη μάχη αποφάσισε να επαναστατήσει στη ματαιότητα του πολέμου, παίρνοντας με το μέρος του πολλούς μικρούς αγρότες και ντόπιους σκλάβους. Η κίνησή του οδήγησε την περιοχή Jones του Μισισιπί να αποσχιστεί από την Νότια Συνομοσπονδία δημιουργώντας την Free State of Jones. Η φήμη του Knight θα μεγαλώνει μέρα με τη μέρα μαζί με τον αγώνα του κατά του πολέμου και υπέρ της Ανοικοδόμησης.
    Στο φιλμ συμπρωταγωνιστούν οι Gugu Mbatha-Raw (Beyond the Lights), Keri Russell (Dawn of the Planet of the Apes) και Mahershala Ali (The Hunger Games: Mockingjay Part 1, “House of Cards”) και αναμένεται να βγει στην Αμερική στις 13 Μαίου του 2016.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles