21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Free το over-the-top shooter Rage 2 μαζί με το Absolute Drift (που αλλού;) στο Epic Games Store!

    Είναι γνωστό ότι το Epic Games Store μας «κακομαθαίνει» με δωρεάν τίτλους που αξίζει να βρίσκονται στη gaming συλλογή σας! Για αυτή την εβδομάδα λοιπόν και μέχρι την επόμενη Πέμπτη 25.2, θα μπορείτε να κατεβάσετε το Rage 2 και το Absolute Drift: Zen Edition χωρίς να δαπανήσετε ούτε ένα… cent! Φυσικά από τα δύο free games της εβδομάδας, το Rage 2 είναι εκείνο με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για ένα over-the-top extreme first-person shooter με έντονα post-apocalyptic vibes, στο οποίο επικρατεί γενικός χαμός!

    Σύμφωνα με το story, ένας αστεροειδής που έπεσε στον πλανήτη μας στο κοντινό μέλλον εξάλειψε το 80% της ανθρωπότητας και τώρα το μόνο που απομένει είναι αιμοσταγείς συμμορίες και η τυραννική ολιγαρχία της Authority, η οποία επιχειρεί να κυβερνήσει με σιδερένια πυγμή και με τη δύναμη των όπλων. Εσείς φυσικά πρέπει να επιβιώσετε σε μια απέραντη wasteland και κυρίως να αλλάξετε τα φώτα στους εχθρούς σας, σε έναν open world κόσμο στον οποίο μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε. Το δημιουργικό «παιδί» των Avalanche Studios και της id Software θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί ως ένα παραμελημένο «διαμάντι», το οποίο είμαστε βέβαιοι ότι θα σας χαρίσει πολλές στιγμές ατόφιας shooting διασκέδασης. Όσον αφορά, το Absolute Drift: Zen Edition εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα arcade racing, στο οποίο πολύ σωστά το μαντέψετε κερδίζουν οι οδηγοί οι οποίοι ειδικεύονται στα… drifts! Ένα πραγματικά διασκεδαστικό και ιδιαίτερο game για τους παίκτες που μπορούν να το τιθασεύσουν. Μην περιμένετε λοιπόν και πολύ, καθώς έχετε μέχρι την επόμενη Πέμπτη για να τα κατεβάσετε και να τα κρατήσετε για πάντα στο PC σας!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles