19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    FREE το Pornhub Premium σε όλο τον κόσμο! Γιατί η μοναξιά και η καραντίνα θέλουν καλοπέραση!

    Το Pornhub, το μεγαλύτερο και πιο λαοφιλές site adult ταινιών σε ολόκληρο τον κόσμο έχει το δικό του «φάρμακο» απέναντι στον Κορονοϊό και στην «μοιραία» ανία της καραντίνας! Με κεντρικό σύνθημα το «Μένουμε Σπίτι» και από τη στιγμή που περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο πολίτες σε όλο τον κόσμο βρίσκονται σε καθεστώς καραντίνας, οι υπεύθυνοι του Pornhub χαρίζουν τις premium υπηρεσίες του… εντελώς FREE (όπως ακριβώς είχε κάνει πριν από μερικές ημέρες για τους κατοίκους της δοκιμαζόμενης Ιταλίας)!

    Από τις 24 Μαρτίου και για ένα μήνα, με ένα απλό registration οι fans των ερωτικών ταινιών θα έχουν έναν παραπάνω λόγο από το να μην αφήσουν την θαλπωρή του σπιτιού τους. Όλα αυτά γίνονται στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας που γίνεται ώστε να συγκρατηθεί η επιθετική εξάπλωση του ιού και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα είναι αρκετοί εκείνοι που θα τιμήσουν αυτή την ξεχωριστή προσφορά. Αυτή βέβαια δεν είναι η μοναδική ενέργεια του γνωστού adult site ενάντια στην εξάπλωση του COVID-19, καθώς προσφέρει στους performers των ερωτικών ταινιών που πλήττονται από τον ιό το 85% από τις πωλήσεις των ερωτικών video τους, παρακρατώντας το 15%. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει προσφέρει περισσότερες από 100.000 χειρουργικές μάσκες σε κοινωφελείς υπηρεσίες και ιατρικούς οργανισμούς, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης απέναντι στον φονικό ιό.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles