15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Free το Sonic Mania και τρέξτε με τα χίλια για να το κατεβάσετε!

    O εμβληματικός Sonic έγινε 30 ετών και το Epic Games Store αποφάσισε να το γιορτάσει με όλους τους gamers, προσφέροντας το ξεχωριστό Sonic Mania εντελώς δωρεάν! Εάν ανήκετε στους fans ήδη θα γνωρίζετε το πόσο ξεχωριστό είναι το Soni Mania, το οποίο ουσιαστικά μεταφέρει στο σήμερα τις 2D side-scrolling περιπέτειες του αγαπημένου σκαντζόχοιρου. Θυμίζοντας αρκετά την θρυλική εποχή των 16-bit και προσθέτοντας μια σειρά από νέα επίπεδα στα ήδη «κλασικά» levels, τα πραγματικά ζωντανά visuals σε συνδυασμό με το εκπληκτικό soundtrack αποτελούν το καλύτερο δώρο για όλους τους φανατικούς φίλους της αγαπημένης video game περσόνας της SEGA.

    Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά που δε γίνεται να μην την αποθεώσεις, καθώς είναι αψεγάδιαστη με όλη τη σημασία της λέξεως. Και επειδή πολλές φορές ένα ίσον… κανένα, στο Epic Games Store  θα βρείτε επίσης το Horizon Chase Turbo, ένα πολύ ενδιαφέρον και διασκεδαστικό arcade racing που θυμίζει αρκετά τα classic games των 80s και 90s, όπως το Out Run και το Lotus Turbo Challenge. Σπεύστε λοιπόν και κατεβάστε τα και τα δύο γιατί θα είναι διαθέσιμα μέχρι την άλλη Πέμπτη 1/7. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles