14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    FREEDOM: Νέα προγράμματα από τη Cytamobile-Vodafone για απεριόριστη χρήση DATA από το κινητό!

    00000 HERO BANNER 950X275

    Δυο νέα πρωτοποριακά προγράμματα συνδρομητικής κινητής τηλεφωνίας της Cytamobile-Vodafone για απεριόριστη χρήση DATA από το κινητό, παρουσίασε σήμερα η Cyta σε Δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε το πρωί στη Λευκωσία.

    Πρόκειται για τα προγράμματα FREEDOM και FREEDOM PLUS, τα οποία απαντώντας  στην ολοένα αυξανομένη ανάγκη χρήσης περισσότερων mobile data που καταγράφεται την τελευταία διετία στη Κύπρο και που φυσικά αναμένεται να εκτοξευτεί περαιτέρω τα επόμενα χρόνια, παρέχουν απολυτή ελευθερία στους συνδρομητές τους, καθώς περιλαμβάνουν απεριόριστα λεπτά ομιλίας, απεριόριστα sms και απεριόριστο mobile internet.

    Πιο συγκεκριμένα, με κόστος €47 το μήνα το νέο πρόγραμμα FREEDOM περιλαμβάνει απεριόριστα λεπτά ομιλίας, απεριόριστα sms και Unlimited Data με ταχύτητες στα 4 Mbps για download και 2 Mbps για upload.

    Αντίστοιχα το FREEDOM PLUS, με μηνιαίο κόστος στα €56 παρέχει ταχύτητες στα 12 Mbps για download και 6 Mbps για upload, ενώ περιλαμβάνει επίσης απεριόριστα λεπτά ομιλίας, απεριόριστα sms και Unlimited Data.

    Να σημειωθεί ότι κατά την περίοδο εισαγωγής των δυο νέων αυτών προγραμμάτων, η Cyta θα προσφέρει την δυνατότητα στους συνδρομητές των προγραμμάτων FREEDOM, να λαμβάνουν επιπλέον έκπτωση για την αγορά συσκευής. Συγκεκριμένα με το πρόγραμμα FREEDOM ο πελάτης θα λαμβάνει επιπρόσθετη έκπτωση στην συσκευή που θα αγοράσει ύψους €70 ενώ με το πρόγραμμα FREEDOM PLUS θα παρέχεται έκπτωση ύψους €120.

    Στο μεταξύ, με την εισαγωγή από σήμερα (Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019) των νέων προγραμμάτων FREEDOM, η Cytamobile-Vodafone προχώρησε παράλληλα στις ακόλουθες διαφοροποιήσεις στα υπόλοιπα προγράμματα RED:

    • Δημιουργούνται δύο νέα προϊόντα  στο RED Plus με 4GB και 10GB
    • Τα υφιστάμενα προϊόντα  στο RED Plus 5GB και RED Plus 12GB θα παραμείνουν για υφιστάμενους πελάτες, αλλά δεν θα είναι εμπορικά διαθέσιμα για νέους
    • Η τιμή στο  πρόγραμμα BLACK μειώνεται σε €125 ευρώ, προσφέροντας ταυτόχρονα απεριόριστο Mobile Internet χωρίς περιορισμό στην ταχύτητα 
    • Όλοι οι υφιστάμενοι πελάτες  μπορούν να επιλέξουν να μεταφερθούν αμέσως σε ένα από τα νέα ή διαφοροποιημένα προγράμματα

    cytamobile vodafone red freedom youth

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles