24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Φρενίτιδα… στην Κύπρο από το λανσάρισμα των νέων iPhone 6 και iPhone 6 plus!

    iphone-6-iphone-6-plus

    Φρενίτιδα στις τάξεις των φανατικών της Apple, προκάλεσε… στην Κύπρο, το πρόσφατο λανσάρισμα των νέων συσκευών iPhone 6 και iPhone 6 plus, με τις ξεχωριστές ιδιότητες και τις πρωτοποριακές δυνατότητες.

    Παρά την κρίση και την ανεργία, οι Κύπριοι καταναλωτές έτρεξαν… χωρίς δεύτερη σκέψη, να προμηθευτούν το νέο iPhone 6, με αποτέλεσμα, μέσα σύντομο χρονικό διάστημα, να εξαφανιστούν από την αγορά οι πρώτες παρτίδες που έφθασαν στην Κύπρο.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η περίπτωση εταιρείας πώλησης ηλεκτρονικών προϊόντων, που είχε την τύχη να διαθέτει το νέο iPhone 6 σε όλα τα χρώματα και τις χωρητικότητες. Οι Κύπριοι φίλοι των προϊόντων Apple προσέτρεξαν και εξάντλησαν σχεδόν αμέσως, τις πρώτες δεκάδες των αποθεμάτων που είχε στα ράφια της. Χαρακτηριστικό είναι ότι τις πρώτες ημέρες, λόγω αυξημένης ζήτησης, τηρήθηκε ακόμη και σειρά προτεραιότητας.

    Η αυξημένη ζήτηση πάντως των νέων iPhone 6 και iPhone 6 plus, ενδεχομένως να οφείλεται και στις προσιτές τιμές που ξεκινούν από τα 899, 50 ευρώ, φθηνότερα δηλαδή από το αντίστοιχο iPhone 5 που κυκλοφόρησε πέρσι την αντίστοιχη περίοδο, και είχε τιμή γύρω στα 959 ευρώ

    Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της Apple οι πωλήσεις των δύο νέων συσκευών σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουν ξεπεράσει τον αριθμό-ρεκόρ των 10 εκατ. τεμαχίων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles