17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    «Φρένο» στην επόμενη ταινία της Marvel: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings – Ο σκηνοθέτης είναι σε καραντίνα

    Τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, Shang-Chi αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας. Ο λόγος; Ο σκηνοθέτης της ταινίας Destin Daniel Cretton βρίσκεται σε καραντίνα λόγω του πρόσφατου κορωνοϊού COVID – 19.

    shang-chi κορωνοϊός

    Το συνεργείο εργάζεται στα γυρίσματα της ταινίας, που λαμβάνουν χώρα αυτήν την στιγμή στην Αυστραλία. Πληροφορήθηκαν ότι οι εργασίες για την ταινία αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας καθώς ο σκηνοθέτης της ταινίας αποτελεί ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού. Αναμένεται να κάνει το test για να ανακοινωθεί εάν τελικά είναι ή όχι φορέας του ιού.  Προς το παρόν είναι σε αυτοπεριορισμό μετά τις οδηγίες των γιατρών του.
    Εάν ο Cretton βγει αρνητικός στον ιό, τα γυρίσματα του Shang-Chi αναμένεται να συνεχιστούν κανονικά.

    Η επερχόμενη ταινία της Marvel “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” θα είναι η πρώτη superhero ταινία με πρωταγωνιστή Ασιάτη υπέρ – ήρωα. 

    Πρωταγωνιστής στην ταινία Shang-Chi θα είναι ο ηθοποιός Simu Liu. Ο Shang-Chi είναι ένας μάστερ πολεμικών τεχνών που αποκτά υπερδυνάμεις. Μαζί του θα εμφανιστούν η Awkwafina και ο Tony Leung. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Φεβρουαρίου του 2021.

    Η ταινία Shang – Chi δεν είναι η μόνη που έχει επηρεαστεί από τον κορωνοϊό. Η Warner Bros. ανακοίνωσε την παύση των γυρισμάτων της επερχόμενης βιογραφίας για τον τραγουδιστή Elvis Presley, όταν μαθεύτηκε ότι ο Tom Hanks, που συμμετέχει στην ταινία, είναι θετικός στον COVID-19.

    Διαβάστε επίσης: Πως έχει επηρεάσει την βιομηχανία του κινηματογράφου ο κορωνοϊός; Στα 5 δισεκατομμύρια δολάρια οι συνολικές απώλειες

    shang-chi κορωνοϊός

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles