22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    FreshTeam: η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που σου επιτρέπει να παρακολουθείς τη θέση των εργαζομένων σου

    Είσαι εργοδότης με εξωτερικούς υπαλλήλους; Με υπαλλήλους που τριγυρίζουν στους δρόμους πουλώντας τα προϊόντα σου; Που μοιράζουν φυλλάδια; Δεν είσαι σίγουρος αν κάνουν σωστά τη δουλειά τους και θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί τους;  Εδώ είναι που μπαίνει η εφαρμογή FreshTeam, διαθέσιμη για Android και iOS, σχεδιασμένη να μπορούν οι εργοδότες να βλέπουν που βρίσκονται οι εργαζόμενοι τους χωρίς να χρειάζεται να τους παρενοχλούν. Με την αξιοποίηση των αισθητήρων στο κινητό και τα αλγοριθμικά μυστικά της συσκευής, η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να βρίσκει την τοποθεσία σου χωρίς να κάνεις τίποτα απολύτως εσύ. Η υπηρεσία επιτρέπει στο αφεντικό σου να μάθει που είσαι, τι κάνεις και πόση μπαταρία έχει το κινητό σου χωρίς καν να σε ρωτήσει. Ναι, ακούγεται κάπως σαν έναν εφιάλτη που εισχωρεί στην προσωπική σου ζωή, όμως το σκεπτικό των δημιουργών βγάζει νόημα αν το καλοσκεφτείς.

    ηξηγ

    Η μεγάλη ιδέα των δημιουργών της εφαρμογής είναι να περιοριστούν οι περιττές συνομιλίες μέσω μηνυμάτων, όπως ερωτήσεις τύπου «που είσαι;» κτλ. Η εφαρμογή προσφέρεται δωρεάν σε χρήσεις συσκευών με iOS και Android και προσφέρει συνομιλίες με μηνύματα και βίντεο μεταξύ τους κατόχου και μέχρι 100 άτομα.

    Καθώς η τεχνολογία εντοπισμού γίνεται όλο και πιο φτηνή, είναι φυσικό και επόμενο όλο και περισσότερες εταιρίες να θέλουν να υιοθετήσουν κάτι σαν αυτό για να επιβλέπουν τους εξωτερικούς εργαζομένους τους. Βέβαια, αυτό πρόκειται να προκαλέσει μάχη ανάμεσα στις εταιρίες και τους εργαζομένους όσον αφορά τα εργασιακά τους δικαιώματα, καθώς ο κόσμος αντιστέκεται στην ιδέα να παρακολουθείται.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles