23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Friends Reunion: Κυκλοφόρησε το official trailer και καλό θα ήταν να έχετε και μερικά χαρτομάντηλα μαζί σας!

    Χωρίς αμφιβολία, το reunion των Friends, της πιο αγαπητής παρέας στα τηλεοπτικά χρονικά πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της φετινής χρονιάς και είμαστε βέβαιοι ότι οι εκατομμύρια των θαυμαστών των Ρος, Ρέιτσελ, Μόνικα, Τσάντλερ, Τζόι και Φοίβη μετρούν αντίστροφα τις μέρες για την προβολή του πρώτου επεισοδίου στο HBO Max στις 27 Μαίου. Τα γνωστά σε όλους μας φιλαράκια, επιστρέφουν 17 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο και σίγουρα δεν γίνεται όταν κοιτάζεις αυτή την τρελοπαρέα να μην σε πιάνει συγκίνηση.

    Τα φιλαράκια στο Reunion τους πρόκειται ουσιαστικά να υποδυθούν τους εαυτούς τους, στο πρότυπο που είδαμε και τα Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς και όπως μπορέσαμε να δούμε και από το trailer που ακολουθεί, οι αγαπημένοι μας ήρωες ουσιαστικά ζωντανεύουν ξανά ορισμένες από τις πιο γνωστές σκηνές του δημοφιλούς sitcom, που άφησε για πάντα το στίγμα του στα τηλεοπτικά δρώμενα. Η συγκίνηση φυσικά είναι μεγάλη, βλέποντας όλα τα φιλαράκια ξανά και μπορεί όσο να ‘ναι ο χρόνος να επέδρασε πάνω τους (Τζόι πως άσπρισες έτσι; Εντάξει, η Τζένιφερ Άνιστον απλώς όσο μεγαλώνει ομορφαίνει και… μικραίνει), όμως αυτό που δεν έσβησε ποτέ είναι η αγάπη και η χημεία μεταξύ τους. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα σε αυτή τη φάση όμως, πάρτε ένα πακέτο χαρτομάντηλα δίπλα σας και πατήστε το play στο video που ακολουθεί…

    https://youtu.be/HRXVQ77ehRQ

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles