12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    FRITZ! WLAN App για iOS – μια νέα οπτική στο WiFi σας!

    Με την νέα έκδοση του  FRITZ!App WLAN for iOS, οι χρήστες Apple μπορούν τώρα να βλέπουν και να χειρίζονται το οικιακό τους δίκτυο από οπουδήποτε.  Η εφαρμογή μετράει την ταχύτητα διαμεταγωγής των δεδομένων σε συσκευές  iOS και σας δείχνει την στάθμη σήματος WiFi στο δίκτυό σας.  Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να εντοπίζετε τα προβληματικά σημεία κάλυψης WiFi για να τα αντιμετωπίσετε.  

    Το δίκτυό σας και οι αναβαθμίσεις είναι πια στο χέρι σας! Η εφαρμογή δίνει ακόμα πιο πολλές χρήσιμες πληροφορίες όταν συνδεθεί με το Mesh WiFi του FRITZ!  Έχετε μια συνοπτική εικόνα των συσκευών FRITZ στο ασύρματο δίκτυο και σας ενημερώνει μόλις υπάρχει νέα έκδοση FRITZ!OS για κάποια από αυτές.

    Neue FRITZ!App WLAN für iOS von AVM

    Ελέγξτε ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες

    Το FRITZ!App WLAN σας δείχνει και αν το iPhone ή iPad σας είναι απευθείας συνδεδεμένο στο mesh master, στο FRITZ!Box, ή αν συνδέεται με το διαδίκτυο μέσα από mesh repeater. Αν η συσκευή iOS σας μεταφερθεί από ένα FRITZ!Box σε FRITZ!WLAN Repeater, θα το ξέρετε αμέσως στην εφαρμογή και θα δείτε πως επηρεάστηκε η ταχύτητα σύνδεσής σας.  Έτσι τα πολύτιμα δεδομένα σχετικά με το δίκτυό σας δεν είναι κρυμμένα κάπου δυσπρόσιτα.  Με το FRITZ!App WLAN για iOS μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ότι χρειάζεστε, όποτε θέλετε από όπου θέλετε και να βελτιστοποιήσετε την λειτουργία του.  Για την χρήση της δωρεάν αυτής εφαρμογής χρειάζεστε iPhone ή iPad με iOS 10 και πάνω και FRITZ!Box με FRITZ!OS 6.50 και πάνω.

    Για χρήστες Android η εφαρμογή διατίθεται επίσης δωρεάν στην διεύθυνση https://play.google.com/store/apps/details?id=de.avm.android.wlanapp&hl=en

    Για σχετικές πληροφορίες για τα προϊόντα AVM στην Ελλάδα απευθυνθείτε στην AMY AE, 210 6133000

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles