15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ένας ένδοξος θάνατος για ένα βάτραχο, ένα επικό, διαστημικό photobomb

    Τι μπορεί να ελπίζει για τον θάνατό του ένας θαρραλέος βάτραχος; Όχι πολλά πράγματα. Αν βρίσκεται στην φύση, θα γίνει βορά για κάποιο μεγαλύτερο ζώο. Αν είναι κοντά στην πόλη, μπορεί να βρεθεί εύκολα κάτω από τις ρόδες ενός αυτοκινήτου. Ή στις υπόλοιπες περιπτώσεις, να πεθάνει από βαθιά γεράματα. Όχι αυτός ο βάτραχος όμως.

    NASA frog photobomb

    Ο πιο επικός θάνατος βατράχου και το πιο επικό photobomb, συνέβη την 7η Σεπτεμβρίου, κατά την εκτόξευση ενός διαστημικού οχήματος LADEE της NASA. Το όχημα αυτό, θα εξερευνήσει την ατμόσφαιρα της σελήνης εφόσον θα τεθεί σε τροχιά γύρω από τον ισημερινό της. Για να απαθανατίσουν τη στιγμή της εκτόξευσης, οι φωτογράφοι της NASA είχαν τοποθετήσει κάμερες κοντά στην πλατφόρμα εκτόξευσης και τις είχαν συνδέσει με ένα αισθητήρα ήχου, ώστε να αρχίσουν να παίρνουν λήψεις με το που θα ξεκινούσε η εκτόξευση. Ο ηρωικός βατραχάκος για δικούς του, προσωπικούς λόγους, βρέθηκε εκεί κοντά και ο «διαστημικός» του θάνατος, αποτυπώθηκε σε μία από τις λήψεις που πραγματοποίησαν οι κάμερες της NASA από την εκτόξευση.

    fullpicture
    H αυθεντική φωτογραφία από τη στιγμή της εκτόξευσης

    Η NASA λέει πως η τύχη του μικρού και θαρραλέου βάτραχου που ήθελε να φτάσει στο φεγγάρι ή να συναγωνιστεί τον πύραυλο, θεωρείται αβέβαιη. Εμείς είμαστε βέβαιοι πως αποδήμησε εις Κύριον, αλλά η ιστορία θα τον θυμάται ως τον πρώτο βάτραχο που κατάφερε να κάνει photobomb στη NASA. Epic.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles