20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Frostpunk: To αγαπημένο strategy επιβίωσης ΔΩΡΕΑΝ στο Epic Games Store!

    Μία ακόμη εβδομάδα, ένα ακόμη FREE game στο Epic Games Store! Ύστερα από το NBA 2K21, τώρα σειρά έχει για αυτή την εβδομάδα το Frostpunk, ένα ξεχωριστό city-building survival strategy, το οποίο όπως μπορείτε να φανταστείτε διαδραματίζεται σε μια εποχή… πολύ κρύα. Στο game της 11 Bit Studios, κάθε απόφαση που λαμβάνουν οι παίκτες έχει και το συγκεκριμένο αντίκτυπο και όλα έχουν το τίμημα τους.

    Εσείς καλείστε στον post-apocalyptic κόσμο του Frostpunk να βοηθήσετε την αποικία των επιζώντων να καταφέρει να αντέξει στο δριμύ ψύχος, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα τους λείψει τίποτα. Όπως μπορείτε να φανταστείτε το στοιχείο του micro-management είναι διάχυτο σε όλο το παιχνίδι, με τους παίκτες να ορίζουν μια σειρά από παραμέτρους που θα επιτρέψουν στην κοινότητα να λειτουργήσει και να αντέξει στο πέρασμα του χρόνου. Ζυγίζοντας πάντοτε το βάρος των αποφάσεων σας και αναπτύσσοντας νέες τεχνολογίες, η επιβίωση είναι αυτή που βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Με 3 διαθέσιμα modes δυσκολίας, το Frostpunk είναι ένα game που μόλις κατανοήσετε τον τρόπο λειτουργίας του δεν θα θέλετε να ξεκολλάτε από αυτό. Ως είθισται, θα είναι δωρεάν στο Epic Games Store για χρονικό διάστημα της μίας εβδομάδας (μέχρι τις 10 Ιουνίου), για αυτό καλό θα ήταν να βιαστείτε και να μην ξεχαστείτε! Άλλωστε free είναι, τι ψυχή έχει ένα απλό claim, αφού ζητάει μόνο ένα λεπτό από το χρόνο σας…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles