23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Φθηνές λύσεις για τον υπολογιστή σας: Αγοράστε το Office και πάρτε δωρεάν τα Windows 10

    Στα πλαίσια μιας ειδικής προσφοράς, το Keysworlds δίνει δωρεάν τα Windows 10 για όσους προμηθευτούν το Microsoft Office 2019/2016. Εναλλακτικά μπορείτε να αγοράσετε τα Windows 10 στην προνομιακή τιμή των 8.67€.

    Σφίξανε οι ζέστες, αλλά τουλάχιστον εξακολουθούν να είναι δροσερές οι τιμές του καταστήματος Keysworlds.com στα κλειδιά για λογισμικό της Microsoft, ενώ παράλληλα εξακολουθεί να τρέχει η προσφορά που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν ένα κλειδί για Windows 10 Home ή Pro με κάθε αγορά κλειδιού για Microsoft Office 2016/2019/365 Pro Plus. Προσέξτε, όμως, αυτή τη φορά η προσφορά ισχύει μόλις για μία εβδομάδα, επομένως, καλό θα είναι να βιαστείτε αν θέλετε να πετύχετε μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγώνια στην αναβάθμιση του υπολογιστή σας.

    Για όσους έχουν ήδη εγκατεστημένα Windows 10 Home ή Pro και απλά επιθυμούν να περάσουν Microsoft Office, τότε μπορούν να αποκτήσουν τα κλειδιά με έκπτωση 50% δηλώνοντας το κουπόνι KWS50 στο ταμείο.

    Αν πάλι δεν σας ενδιαφέρει το Microsoft Office και θέλετε απλά να περάσετε Windows 10 Home ή Pro στον υπολογιστή σας, τότε μπορείτε να κερδίσετε έκπτωση 38% δηλώνοντας το κουπόνι KWS38 στο ταμείο.

    Εύκολες αγορές, εύκολες πληρωμές

    Το κατάστημα Keysworlds διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα που σου στέλνει τον κλειδί μέσω email μέσα σε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Μη ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά και στο φάκελο Spam διότι καμιά φορά πηγαίνει εκεί. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal (η προτεινόμενη επιλογή) και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο [email protected].

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles