21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Φθηνό λογισμικό υπολογιστών με Windows 10 λιγότερο από 8 €!

    Η Back-to-school εποχή επιστρέφει για άλλη μια φορά – αλλά αυτή η χρονιά δεν μοιάζει με άλλη. Αυτό το «σχολείο» θα είναι για πολλούς μαθητές. Είτε είστε γονέας που προετοιμάζει τα παιδιά του για προσχολικό είτε δημοτικό σχολείο, είτε ένας μαθητής που προετοιμάζεται για μια νέα τάξη στο γυμνάσιο ή το λύκειο είτε ένας φοιτητή πανεπιστημίου που προετοιμάζεται για ένα άλλο εξάμηνο, η αγορά νέου εξοπλισμού είναι μέρος της προετοιμασίας σας. Σε αυτήν την εποχή κοινωνικής απόστασης και πιθανής παρακολούθησης μαθημάτων από το σπίτι και με φυσική παρουσία, μπορεί να περάσετε μέρος ή ολόκληρο το επερχόμενο σχολικό έτος μαθαίνοντας από το σπίτι και να αντιμετωπίσετε όλες τις νέες προκλήσεις που παρουσιάζει.

    Η μετατροπή ενός σπιτιού σε προσωρινή τάξη σημαίνει ότι οι μαθητές και οι γονείς πρέπει να γίνουν δημιουργικοί και εκεί είναι που μπορεί να βοηθήσει η τεχνολογία. Από τη θωράκιση των ματιών των παιδιών σας από το μπλε φως έως τη διασφάλιση ότι η σύνδεση Wi-Fi σας είναι αρκετά ισχυρή για πολλαπλές διασκέψεις βίντεο. Το πιο σημαντικό είναι η αγορά ενός ομαλού λειτουργικού συστήματος. Υπό την επιρροή της επιδημίας, λογισμικό γραφείου όπως τα Windows 10 και το Office Series είναι απαραίτητα.

    Το Keysoff.com software βρίσκεται σε περίοδο εκπτώσεων. Εάν δεν μπορείτε να αγοράσετε λογισμικό όπως το MS Office 2019 ή το Office 2016 ή τα Windows 10 λόγω της υψηλής τιμής τους, μην ανησυχείτε καθώς το Keysoff.com προσφέρει έκπτωση έως και 58% σε αυτά τα προγράμματα. Όπως είπαμε νωρίτερα, δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για αναβάθμιση στο πιο πρόσφατο λογισμικό από αυτήν τη στιγμή.

    Need Just Windows

    Είστε ήδη καλυμμένοι. Αποκτήστε μια τεράστια έκπτωση 45% στα παρακάτω προϊόντα, εφαρμόζοντας τον κωδικό κουπονιού “SKK45” κατά την ολοκλήρωση της αγοράς. Και θα λάβετε επιπλέον 3% έκπτωση εάν επιλέξετε “Cwalletco” για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.

    FLAT 58% ΕΚΠΤΩΣΗ στο πακέτο MS Office 2019 ή 2016 & Windows 10

    Αποκτήστε 58% εξοικονόμηση για τα MS OFFICE 2019 & 2016 license keys μαζί με το πακέτο Windows 10 με άδεια MS OFFICE. Απλώς χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού “SKK58” κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, για να διεκδικήσετε την τεράστια έκπτωση σας στα παρακάτω προϊόντα και Bundle. Θα λάβετε επιπλέον 3% περισσότερη έκπτωση εάν επιλέξετε “Cwalletco” για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.

    Χρειάζεστε OFFICE 365 και άλλα;

    Σας έχουμε καλύψει επίσης. Αποκτήστε μια τεράστια έκπτωση 55% στα παρακάτω προϊόντα, εφαρμόζοντας τον κωδικό κουπονιού “SKK55″ κατά την ολοκλήρωση της αγοράς. Θα λάβετε επιπλέον 3% περισσότερη έκπτωση εάν επιλέξετε “Cwalletco” για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.

    Λοιπόν, τι περιμένετε; Αγοράστε το λογισμικό που έχετε επιλέξει σήμερα, προτού εξαντλήσουμε αυτές τις αποκλειστικές περιορισμένες προσφορές.

    Έχετε ερωτήσεις;

    Το Keysoffπροωθεί πάντα νέες προσφορές με πολλές εκπλήξεις και χαμηλές τιμές – οπότε προχωρήστε και προσθέστε σελιδοδείκτη στη σελίδα τους για να μείνετε ενημερωμένοι! Επιπλέον, το Ηλεκτρονικό Κατάστημα είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, όλο το 24ωρο – οπότε αν θέλετε να αναβαθμίσετε το Λογισμικό του Υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια των διακοπών, σίγουρα θα πρέπει να πάρετε μια από τις προσφορές τους!

    Εάν τυχαίνει να βρείτε προβλήματα ή αν έχετε ερωτήσεις, η Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι εκεί για να σας βοηθήσει με λόγια και πράξεις! Για οποιονδήποτε τύπο επαφής, απλώς στείλτε τους ένα e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: [email protected].

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles