16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Φθηνότερο πακέτο με διαφημίσεις ετοιμάζει και το Disney Plus

    Τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο “κολοσσός” του streaming, το Netflix, αφού η υπηρεσία αναζητά τρόπους να κρατήσει τους συνδρομητές της, να επιβιώσει από τον ανταγωνισμό αλλά και να αυξήσει τα έσοδά της. Στο πλαίσιο αυτό, βρίσκεται στα “σκαριά” ένα νέο φθηνότερο πακέτο με διαφημίσεις, το οποίο θα προσφέρεται στους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του Netflix, πληρώνοντας ένα χαμηλότερο αντίτιμο.

    Το Netflix όμως δεν είναι η μόνη υπηρεσία που θα διαθέτει πακέτο με διαφημίσεις. Το ίδιο ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να κάνει και το Disney Plus. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πακέτο της Disney με τις διαφημίσεις θα ξεκινήσει από την Αμερική στις 8 Δεκεμβρίου στην τιμή των 7.99 δολάρια, ενώ το βασικό πακέτο θα αυξηθεί στα 10.99 δολάρια το μήνα. Όπως έγινε γνωστό, οι διαφημίσεις δε θα είναι πολλές, ώστε αυτοί που θα το επιλέξουν να έχουν μια ευχάριστη εμπειρία. Το νέο πακέτο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως μέσα στο 2023, ενώ προς το παρόν δεν είναι σαφές τι θα συμβεί στην Ελλάδα.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του Ρόμπι Γουίλιαμς (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles