19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Fujifilm FinePix XP170 Ανθεκτική και smartphone friendly

    Μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που λαμβάνει καλής ποιότητας φωτογραφίες, αντέχει την ταλαιπωρία και συνδέεται σε Wi-Fi για να μοιραστείτε τις στιγμές σας με το Android ή το iOS smartphone ή tablet σας; Ναι, αυτό είναι η FinePix XP170 της Fujifilm και στις Ηνωμένες Πολιτείες τουλάχιστον αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο στην τιμή των 279,95 δολαρίων.

    Σχετικά με τα τεχνικά της χαρακτηριστικά η FinePix XP170 διαθέτει CMOS αισθητήρα των 14,4 MPixel, πραγματοποιεί οπτικό ζουμ 5X, είναι αδιάβροχη και αντέχει βύθιση σε νερό μέχρι και 10 μέτρα, αντέχει στη σκόνη και την άμμο, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και σε θερμοκρασίες έως -10 βαθμών Κελσίου. Για την διαχείριση της διαδικασίας λήψης των φωτογραφιών σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την 2,7 ιντσών LCD οθόνη της ενώ αν αναρωτιέστε για τα frames per second, στις φωτογραφίες και το βίντεο που μπορείτε να παίρνετε ΚΑΙ κάτω από το νερό, στο βίντεο είναι 80/160/240 fps και στη συνεχή λήψη φωτογραφιών, 3, 5 και 10 fps.

    Όπου κι αν είστε, όμως και παίρνετε φωτογραφίες και βίντεο με την FinePix XP170, είναι σημαντικό να ξέρετε πως μπορείτε να τη συνδέσετε σε Wi-Fi και με απλή διαδικασία να μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας στο Camera Roll του smartphone ή του tablet σας. Ναι, είτε χρησιμοποιείτε Android, είτε iOS. Με αυτό τον τρόπο, τόσο θα μπορείτε να τις έχετε αποθηκευμένες στις γκαλερί των κινητών σας συσκευών, αλλά επίσης θα μπορείτε να τις μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα μέσα από τις σχετικές εφαρμογές.

    Δείτε το βίντεο

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles