20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H Fujifilm παρουσιάζει τον Instax SHARE SP-2, τον mobile printer που θα κλέψει την καρδιά σας!

    Η Fujifilm πρόσφατα αποκάλυψε τον Instax SHARE SP-2, έναν εξαιρετικά χρήσιμο φορητό εκτυπωτή, ο οποίος σας δίνει τη δυνατότητα να τυπώνετε on-the-fly τις φωτογραφίες που έχετε τραβήξει με το κινητό σας, εύκολα, γρήγορα και απλά! Ο εν λόγω φορητός εκτυπωτής βασίζεται στην πετυχημένη συνταγή του προκατόχου του: Instax SP-1 και ένα από τα ατού του είναι ότι δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις των «παραδοσιακών» φωτογραφιών να εκτυπώνουν τις φωτογραφίες τους σε φυσική μορφή!

    Instax SHARE SP-2 b

    Παρόλα αυτά, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του προκατόχου του είχε να κάνει με την ομολογουμένως χαμηλή ανάλυση εκτύπωσης (μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για έναν φορητό printer περιορισμένων διαστάσεων και προφανώς περιορισμένων δυνατοτήτων), η οποία δεν ήταν η ενδεδειγμένη και προφανώς δεν άφηνε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Ωστόσο, ο διάδοχος του δείχνει να διορθώνει το λάθος και έτσι μπορεί να εκτυπώσει στα 800×600 dots, ενώ παράλληλα προστίθενται και μία σειρά από φίλτρα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες. Παράλληλα, η ειδική εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να δημιουργεί μία σειρά από κολάζ και σχέδια και στη συνέχεια να ανεβάζει το τελικό αποτέλεσμα στα social media. Τέλος, μία ακόμη σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με τον προκάτοχο του είναι ότι έρχεται με μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία, σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο που βασιζόταν σε συμβατικές μπαταρίες. Η ξεχωριστή πρόταση της Fujifilm αναμένεται να στοιχίζει κοντά στα 200$ και είναι βέβαιο ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των φίλων της mobile φωτογραφίας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles