16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Fujitsu Arrows. Μία ναυαρχίδα από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου!

    H Fujitsu στη χώρα μας είναι γνωστή περισσότερο για μία ευρεία γκάμα ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και λιγότερο για τα κινητά της τηλέφωνα, τα οποία κυκλοφορούν στην Ιαπωνία και η αλήθεια είναι ότι εδώ στην Ευρώπη σχεδόν δεν γνωρίζουμε καν ότι υπάρχουν. Παρόλα αυτά, η Fujitsu με το Arrows πρόσφατα έριξε στην αγορά της Ιαπωνίας μία ισχυρή ναυαρχίδα, η οποία διαθέτει μία σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

    f-02g-top_sp

    Το Fujitsu Arrows (μοντέλο NX F-02G) ξεχωρίζει για το οκταγωνικό του σχήμα και διαθέτει πιστοποίηση IP58, γεγονός που σημαίνει ότι η συσκευή της Fujitsu εμφανίζει εξαιρετικά επίπεδα ανθεκτικότητας απέναντι στη σκόνη και στο νερό. Η οθόνη του Fujitsu Arrows είναι στις 5.2 ίντσες τεχνολογίας IPS, προσφέροντας Quad HD με resolution στα 1440×2560 pixels με την πυκνότητα των pixels να ανέρχεται στα 565ppi! Οι υπεύθυνοι της Fujitsu θεωρούν το display του Arrows την αιχμή του δόρατος στις οθόνες των smartphones, καθώς ισχυρίζονται ότι η συσκευή τους μπορεί να προσφέρει βελτιωμένα textures, αλλά και τονικές βελτιώσεις που προσφέρουν ένα crystal clear οπτικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, το Arrows της Fujitsu διαθέτει την Human Centric Engine, η οποία πειράζει κάθε φορά την φωτεινότητα και το contrast, συνδυάζοντας τα στοιχεία που λαμβάνει μέσω των sensors του από το εξωτερικό περιβάλλον.

    Arrows_4

    Όσον αφορά το εσωτερικό της συσκευής, η ναυαρχίδα της Fujitsu διαθέτει ένα Snapdragon 801 chipset με τέσσερις πυρήνες Krait 400 που τρέχουν στα 2.5GHz και μία Adreno 330 GPU, ενώ παράλληλα συνοδεύεται από 3GB μνήμης RAM. Σε ότι έχει να κάνει με τον κύριο αισθητήρα κάμερας διαθέτει έναν Exmor RS κατασκευασμένο από την Sony που προσφέρει ποιότητα έως τα 20.7 megapixels και ένα ειδικό chip που ασχολείται με την διαδικασία του image processing. Από τη ναυαρχίδα της Fujitsu δεν απουσιάζει και η μπροστινή κάμερα, η οποία παρέχει ποιότητα στα 2.1MP. Επιπλέον, το Arrows διαθέτει fingerprint scanner στο πίσω  τμήμα του, όπως επίσης και μπαταρία στα 3.500mAh, η οποία όπως ισχυρίζονται οι δημιουργοί του μπορεί να κρατήσει για περίπου τρεις ημέρες!

    Arrows_3

    Αν και πολύ δύσκολα πρόκειται να το δούμε από τα δικά μας μέρη, αν μη τι άλλο πρόκειται για μία εντυπωσιακή συσκευή από την άποψη των τεχνικών χαρακτηριστικών της.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles