20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Siri πουλάει…πνεύμα

    siri_iphone_jef_111202_wg

    Από τότε που κυκλοφόρησε το iPhone 4S και η Siri (ή «το» Siri αν θέλετε) εμφανίστηκε επίσημα σαν η «φωνή» της συσκευής, υπό τη σκέπη της Apple (από το 2010 ήταν διαθέσιμη σαν 3rd party app), όλοι οι χρήστες έμαθαν να ζούν με τη συντροφιά της, να συνομιλούν μαζί της, να την ρωτούν για πληροφορίες ή να της ζητούν να εκτελέσει ενέργειες χωρίς οι ίδιοι να πατήσουν κάποιο πλήκτρο στο iPhone.

    Η Siri είχε μεγάλη απήχηση από την αρχή, παρά τη χλεύη των υπόλοιπων «ανταγωνιστών» και χρηστών Android, οι κάτοχοι iPhone/iPad την αγάπησαν και, αφήνοντας στην άκρη το πόσο προσθέτει στην πρακτικότητα της συσκευής και το πόσο χρήσιμη είναι σαν λειτουργία, ακόμα και σήμερα συνεχίζει να προσφέρει άφθονες στιγμές γέλιου σε όλους μας, μέσω των ευφυών και πνευματωδών απαντήσεων που δίνει στις επιτηδευμένες ή χαζές ερωτήσεις.

    siri2

    siri10

     

    siri7

    siri8

    Φυσικά πίσω από όλα κρύβονται οι προγραμματιστές της εφαμρογής που δίνουν τις απαντήσεις σε κάθε πιθανό ερώτημα αλλά και  έξυπνες υπεκφυγές όταν το ερώτημα δε μπορεί να απαντηθεί. Πολλές οι υποστηριζόμενες γλώσσες, με δυνατότητα επιλογής μεταξύ ανδρικής και γυναικείας φωνής, η συντριπτική πλειοψηφία ωστόσο προτιμά τη δεύτερη. Δείτε ακόμη μερικές από τις αστείες ανταποκρίσεις του συστήματος στους χρήστες…

    siri9

    siri5

    siri3

    siri6

    siri

    Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο sirifunny.com

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles